Merhaba arkadaslar, bugun surecimin olumlu sonuclandigini ogrendim. 17 kasimda egitime baslayacagim. Egitim saatleri nasil oluyor, dress code oluyor mu bir bilginiz var mi acaba?
Öncelikle tebrik ediyor, kariyer hayatınızda başarılar diliyorum. Eğitim genelde haftaiçi sabah 8'de başlar, akşam 16-17'ye kadar sürer. Dress Code tabii ki oluyor. Eğitiminizin başladığı ilk günden itibaren üniformanızı giymek durumundasınız. Bu konuda tamamen net bir politika mevcut.Merhaba arkadaslar, bugun surecimin olumlu sonuclandigini ogrendim. 17 kasimda egitime baslayacagim. Egitim saatleri nasil oluyor, dress code oluyor mu bir bilginiz var mi acaba?
Merhaba, tebrik ederimMerhaba arkadaslar, bugun surecimin olumlu sonuclandigini ogrendim. 17 kasimda egitime baslayacagim. Egitim saatleri nasil oluyor, dress code oluyor mu bir bilginiz var mi acaba?
Cok tesekkur ederim ben de sizi tebrik ederimMerhaba, tebrik ederimBen de sizinle aynı tarihte eğitime başlayacağım. Bildiğim kadarıyla üniformalar eğitim bittikten sonra veriliyor ve eğitim süreci boyunca business formal tarzda giyinmemiz gerekiyor.
Cok tesekkur ederimm ben de sizi tebrik ederim. Bana da herhangi bir bilgilendirme maili gelmedi. Ben asilarin ikisini de yaptirdim her ihtimale karsi ama tam olarak nasil bir surec isliyor bilmiyorum. Henuz saatle ilgili de bir mail gelmedi bilgisizlik geriyor valla.Merhabalar ben de tebrik ederim sürecinizi.Benim de eğitimim 17.11.2025 tarihinde başlayacak, eğitimden 10 gün öncesinde bilgilendirme maili gönderileceği söylendi ancak böyle bir mail gelmedi. Aşılarla ilgili nasıl bir yol izlememiz gerektiğini bilen var mı acaba?
Gerçekten belirsizlik çok sıkıntılı oluyor bir mail atacağım sanırım. Aşıları da bugün ve yarın içinde halledeceğim ben de riske atmak istemedim. Teşekkür ederim dönüşünüz içinCok tesekkur ederimm ben de sizi tebrik ederim. Bana da herhangi bir bilgilendirme maili gelmedi. Ben asilarin ikisini de yaptirdim her ihtimale karsi ama tam olarak nasil bir surec isliyor bilmiyorum. Henuz saatle ilgili de bir mail gelmedi bilgisizlik geriyor valla.
Maile hemen geri donus yapiyorlar genelde bence de atin kesin olsun. Zaten sarihumma hemen halloluyor. Ne demekk, hepimizin kafasi karisik oluyor bildigimiz kadariyla yardim etmek lazim bu surecteGerçekten belirsizlik çok sıkıntılı oluyor bir mail atacağım sanırım. Aşıları da bugün ve yarın içinde halledeceğim ben de riske atmak istemedim. Teşekkür ederim dönüşünüz için![]()
Mailin üzerine aradılar, bilgilendirme maili yarın gönderilecekmiş, içiniz rahat olabilirMaile hemen geri donus yapiyorlar genelde bence de atin kesin olsun. Zaten sarihumma hemen halloluyor. Ne demekk, hepimizin kafasi karisik oluyor bildigimiz kadariyla yardim etmek lazim bu surecte![]()
ay sonunda valla, cokk tesekkur ederimMailin üzerine aradılar, bilgilendirme maili yarın gönderilecekmiş, içiniz rahat olabilir![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.