29 Haz 2024
4
0
0
Arkadaşlar merhaba. Avukat olmam kabin memurluğu konusunda bir sorun teşkil eder mi? Bir de kolumda lise dönemimden kalma bir iz var bir parmağın 3/4’ü kadar. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba. Avukat olmam kabin memurluğu konusunda bir sorun teşkil eder mi? Bir de kolumda lise dönemimden kalma bir iz var bir parmağın 3/4’ü kadar. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Avukat olmanız sorun teşkil etmez. Kolunuzdaki iz bilinçli kendine zarar verme şeklinde gerçekleşmediyse sorun olmayacaktır.

Merhaba benim dirsek hizamda küçük bir dövme var sildireceğim fakat uzun süreli bir işlem olduğu için bi süre izi görünebilir . Bana belli bir süre verilebilir mi tam olarak sildirmem için yoksa direkt red mi yerim

Merhaba benim dirsek hizamda küçük bir dövme var sildireceğim fakat uzun süreli bir işlem olduğu için bi süre izi görünebilir . Bana belli bir süre verilebilir mi tam olarak sildirmem için yoksa direkt red mi yerim
direkt red yiyorsun, sana sildirdikten sonra şansını tekrar denersin diyorlar :( küçük olduğu için belki uzun sürmez yüz yüze mülakata kadar sildirmeye başlayın bence ya da en az kaç seans süreceğini öğrenin ona göre karar verin

evet, gözümün önünde elediklerinde şahit oldum. birinin tam ayak bileğinde ufak bir balık figürü vardı elenmişti. sildiririm dedi ama sildirince başvurursun o zaman demişlerdi.
Şu anda silinme aşamasındayım bende, belli belirsiz de olsa görünür olacak. Bu da problem olur mu sizce? Önceden başladım sildirmeye fakat iyileşme süresi de uzayınca böyle oldu :(

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.