Arkadaşlar sonuçlar illaki gelecektir, canınızı sıkmayın. Bana 12.09 gibi gelmiş, bilgilendirme sms i de 16.50 lerde geldi.
Geçen sene de başvurmuştum kuruldan elendim ben saat 12.12 de geldi mailim
Size dün bahsedilen mail geldi mi boy kilo ve saglik raporu diye Instagram'da paylasilandanGeçen sene de başvurmuştum kuruldan elendim ben saat 12.12 de geldi mailim
Kuruldan elendiğiniz zaman size bir herhangi bir bildirim yapıldı mı yoksa dönmedileri mi? Elenme sebebi belli miydiGeçen sene de başvurmuştum kuruldan elendim ben saat 12.12 de geldi mailim
Neden kuruldan elendin özel değilse?Geçen sene de başvurmuştum kuruldan elendim ben saat 12.12 de geldi mailim
Kurul sürecinizden bahsedebilir misiniz ? Süreç nasıl işliyor, nelere dikkat ediliyor ve nasıl bir yol izlemeliyiz ? Şimdiden teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.Geçen sene de başvurmuştum kuruldan elendim ben saat 12.12 de geldi mailim
Bana mesaj geldi ama mail gelmedi ilk mail adresimi yanlış yazmıştım sonra düzelltım acaba ilk yanlış girdiğimemi gitmiştir mail ne yapmam lazımArkadaşlar sonuçlar illaki gelecektir, canınızı sıkmayın. Bana 12.09 gibi gelmiş, bilgilendirme sms i de 16.50 lerde geldi.
Size dün bahsedilen mail geldi mi boy kilo ve saglik raporu diye Instagram'da paylasilandan
K
Kuruldan elendiğiniz zaman size bir herhangi bir bildirim yapıldı mı yoksa dönmedileri mi? Elenme sebebi belli miydi
Neden kuruldan elendin özel değilse?
Topluca yanıt vereyim. Dün mail almadım. Şu an sadece olumlu mail aldım sizler gibi.Kurul sürecinizden bahsedebilir misiniz ? Süreç nasıl işliyor, nelere dikkat ediliyor ve nasıl bir yol izlemeliyiz ? Şimdiden teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.
şimdi biz hem online videoya girip hem de yüz yüze ingilizce mülakata mi gireceğizKabin Memuru Adayı Değerlendirme Süreçleri (Gerek duyulması halinde değerlendirme aşamalarında değişiklik yapılabilir.)
- Online İngilizce Testi
Online Belge Kontrolü- İngilizce Mülakatı (Yüz yüze ve/veya online video olarak uygulanabilir.)
- Online Envanter Uygulaması
- Dövme/Yara izi Kontrolü ve Boy-Kilo Ölçümü
- Kurul Mülakatı
Normal şartlarda önce insan bir İngilizce Uzmanı ile yüz yüze mülakat yapılıp sonrasında eğer aday ingilizce mülakatta başarılı olduysa aynı gün içinde İstanbul'da Kurul Mülakatı yapılıyordu. Deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir ancak Kurul Mülakatı önceleri Türkçe yapılıyordu diye biliyorum. Fakat geldiğimiz noktada görünürde sadece Online İngilizce Mülakat gözüküyor. Ama buna rağmen, bulunduğumuz ilk ve yepyeni süreçte belki Kurul Mülakatının bir kısmını da İngilizce sürecek şekilde planlamış olabilirler. Yani resmiyette tek Online İngilizce Mülakat gözüküyor ancak Kurul Mülakatının bir kısmı da İngilizce geçecek olabilir.şimdi biz hem online videoya girip hem de yüz yüze ingilizce mülakata mi gireceğiz
teşekkür ederim, bugün edindiğim bilgiye göre online sürecin de aşamaları olacakmış galiba daha sonra yüz yüze hem ing hem de kurul olacakmış umarım tüm süreç hepimiz için güzel geçerNormal şartlarda önce insan bir İngilizce Uzmanı ile yüz yüze mülakat yapılıp sonrasında eğer aday ingilizce mülakatta başarılı olduysa aynı gün içinde İstanbul'da Kurul Mülakatı yapılıyordu. Deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir ancak Kurul Mülakatı önceleri Türkçe yapılıyordu diye biliyorum. Fakat geldiğimiz noktada görünürde sadece Online İngilizce Mülakat gözüküyor. Ama buna rağmen, bulunduğumuz ilk ve yepyeni süreçte belki Kurul Mülakatının bir kısmını da İngilizce sürecek şekilde planlamış olabilirler. Yani resmiyette tek Online İngilizce Mülakat gözüküyor ancak Kurul Mülakatının bir kısmı da İngilizce geçecek olabilir.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.