Merhaba, teşekkür ederim uyarınız için. Zaten mülakat sonrası sağlık raporunu almadan önce kurulda söyleyeceğim. Yok olmaz derlerse boşuna sağlık raporu alma denirse çekilirim tabiki de. ameliyat masrafı sorun değil, ama göz yapım uygun değilmiş maalesef, gözlük ya da lens kullanmam şart. Rapor masrafı da sorun değil ama önden bildiğim ve kabul görmeyeceğinden emin olduğum bir sorun için boşuna sağlık raporu almam tabiki.asla ama asla moralinizi bozmak istemem ama thy sağlık konularında gerçekten çok hassas maalesef ki sağlık şartları dışına çıkmıyorlar ve sağlık raporu için de yaklaşık 12k-14k kadar bir para ödüyorsunuz. eğer sizi çok zorlamayacak bir meblağ ise tabii ki şansınızı denemekte bir sakınca yok ama ekonomik olarak zorlayacaksa ve çizdirme yaptıramayacaksanız bence bu konuda iyice bir araştırma yapın. sizi uyarmak istedim çünkü yok yere paranızdan olmayın, kolay kazanılan bir şey değil maalesef günümüzde... lütfen yanlış anlamayın kimseye olumsuz konuşmak, içinde bulunmadığım bir kurum hakkında yapmayın etmeyin tarzında uyarmıyorum. etrafımda çok fazla sağlık konusunda elenen arkadaşlarım oldu, böyle görünce uyarmadan geçmek istemedim... herkese başarılar dilerim, bende maili 12.22'de aldım. adımın baş harfi E, mailde böyle bir sıralama oluyor mu bilmiyorum mera eden arkadaşlar için yazmak istedim.
eminmisiniz ?6 ya kadar numara sınırı var cizdirmede onun bir zamani var biran önce yaptırın bence
Miyop sınırı 6 astigmat vb başkaeminmisiniz ?
Şu şekilde belirtilmiş.
Astigmatizma Her bir göz için ayrı ayrı 2 (iki) Derecenin üstü olan tüm adayların işe girişi uygun değildir.
ben sadece etrafımda çok fazla 'saçma' bulduğum ama yine de thy'nin sağlıktan elediğini söylediği kişi ile tanıştım, bu yüzden söylemek istedim size. gerçekten şans meselesi çünkü ben ayağımdaki bi yara izinden 2023'te elendim ama başka bir arkadaşımda da benzeri bi yara ve aynı bölgede olmasına rağmen kurula kadar kaldı. tuhaf bir sistemleri var, ne olacağı belli olmuyorMerhaba, teşekkür ederim uyarınız için. Zaten mülakat sonrası sağlık raporunu almadan önce kurulda söyleyeceğim. Yok olmaz derlerse boşuna sağlık raporu alma denirse çekilirim tabiki de. ameliyat masrafı sorun değil, ama göz yapım uygun değilmiş maalesef, gözlük ya da lens kullanmam şart. Rapor masrafı da sorun değil ama önden bildiğim ve kabul görmeyeceğinden emin olduğum bir sorun için boşuna sağlık raporu almam tabiki.
Bazı konularda tolerans gösterdikleri de oluyormuş tabi ben yakından kimseyi tanımıyorum ve bilmiyorum ama olursa olur, olmazsa sağlık olsun.
O halde olumlu olumsuz şeklinde ayrım yapıp olumsuzları sona bıraktılar… Ben halen daha bir mail almadım, dediğiniz gibiyse olumsuz için hazırlıklı olayım16.42 olumsuz geldi bekleyen arkadaşların haberi olsun.
Olumlu mailinizi saat kaçta aldınız ?bana olumlu mail geldi ilerdeki günlerde video mülakat aşaması olacakmış nasıl oluyor bilgisi olan var mı
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.