Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazılan mesajlara göre hangi gün girdiğinizin bir önemi yok ama mail gelmedikçe olumlu gelme olasılığı azalıyor diye analiz ettim bana da daha gelmedi bakalım ne olacak.
banada şimdi olumlu maili geldi arkadaşlar son gün girmiştim. tahminimce kadın-erkek alımı oluşu ve basvuru sayısının fazla olması maili biraz geciktirebiliyor. herkese başarılar.
Bana da şimdi mesaj geldi sabredin arkadaşlar adı s ile başlayan biri bana mesaj geldi diyince umudu kesmiştim harf sırası bilmem ne takmayın. Olacağı varsa olur
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.