Pozisyon veya İlan Adı
THY kabin memuru hizmet sektörü deneyimli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
5 Şub 2024
29
5
35
Merhabalar THY hizmet sektörü deneyimli ilanı için mülakat tarihi mesajını bekliyorum THY nin kendi sitesinde 178 boy için kg sınırı 83 yazıyor ben şuan 81 kiloyum ama vücut kitle indeksinin 25 olması gerektiğini okumuştum 178 boya 83 kg 25 i geçiyor indeks olarak 25 imi baz almalıyız yoksa THY nin kendi sitesinde yayınladığı boy kilo sınırınımı

Merhabalar THY hizmet sektörü deneyimli ilanı için mülakat tarihi mesajını bekliyorum THY nin kendi sitesinde 178 boy için kg sınırı 83 yazıyor ben şuan 81 kiloyum ama vücut kitle indeksinin 25 olması gerektiğini okumuştum 178 boya 83 kg 25 i geçiyor indeks olarak 25 imi baz almalıyız yoksa THY nin kendi sitesinde yayınladığı boy kilo sınırınımı
Merhaba, aşağıdaki tabloyu esas almalısınız.
1763641959032.png

• Like
Tepkiler: yunusemre077
Boyunuz daha kısa ölçülürse otomatik olarak kilonuz ayrı kalırsa vki sıkıntı olabilir risk almamanızda fayda var

• Like
Kendi sitesinde yazan sınırı hesaplamanız daha sağlıklı olur bence. Zaten o testin yapıldığı gün geldiğinde kendi sitelerindeki sınır çizelgesinin yazdığı bir kağıdı da adayların görebileceği bir yere bırakıyorlar. Boyunuzun gerektirdiği kilo sınırları içerisindeyseniz bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Ama yine de içinizi rahat ettirme adına 1-2 kilo vermeye çalışmanın size avantaj sağlayacağını düşünmekteyim. Sürecinizde başarılar dilerim, iyi şanslar 🙏

• Like
merhabalar, son zamanda mülakata girenlerden bilgi sorucaktım. 4-5 kilo kadar kilo fazlasına süre hala veriliyormu?

merhaba, çorap çıkartılmıyor. dışarda eksik çıktıysanız orada da eksik çıkmanız muhtemeldir. olabildiğince nefes alarak ölçülün. kolaylıklar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.