tahayoldas

Üye
5 May 2024
12
0
0
Arkadaşlar selamlar,

Az önce tarafıma atanan ingilizce sınavını HRPeak üzerinden tamamladım fakat bazı sorulardan hiç emin değilim özellikle listening kısmı 2 soru hem aksan açısından hemde tape'in uzun olmasından dolayı çok anlaşılmadı. Eğer sınava giren varsa burada birbirimize yardımcı olabiliriz.

Şimdiden iyi forumlar dilerim herkesin gönlüne göre olsun.

Merhaba,
Ben sınava gireli 2-3 gün oluyor. Tam olarak hatırlamıyorum ama 32 sorudan oluşan bir sınavdı yanlışım yoksa değil mi?

Ben de dün girdim sınava. 1 adet tense sorusu, 3-4 adet prepositinon, 6-7 adet dinleme, 1-2 adt paragraf sorusu hatırladığım kadarıyla. Şunu söyleyebilirim ki b1-b2 seviyesi ingilizcesi olanın 75 ve üzeri alması çok muhtemel. He bu arada bağlaç ve past tense sorusu da vardı. Bu arada bütün arkadaşlara ielt speaking için önerim, ielts speaking kitabı var, internette pdf i ve listening kısmı var, çok yardımcı bir kitap ielts için kesinlikle tavsiye ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun.

• Like
Tepkiler: flyinbear
Ben de dün girdim sınava. 1 adet tense sorusu, 3-4 adet prepositinon, 6-7 adet dinleme, 1-2 adt paragraf sorusu hatırladığım kadarıyla. Şunu söyleyebilirim ki b1-b2 seviyesi ingilizcesi olanın 75 ve üzeri alması çok muhtemel. He bu arada bağlaç ve past tense sorusu da vardı. Bu arada bütün arkadaşlara ielt speaking için önerim, ielts speaking kitabı var, internette pdf i ve listening kısmı var, çok yardımcı bir kitap ielts için kesinlikle tavsiye ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Link atar mısınız rica etsem

THY nin sınavı gerçekten kolaydı. Ortalama seviyenin bı tık altında diyebilirim. SunExpress sınavına da girdim ben aynı gün,o çok daha kapsamlı ve zordu açıkçası. Asıl en azından B1,B2 isteyen ingilizce sunexpress in sınavı diyebilirim.

Bu online sınava girip de geri dönüş alan var mı ? Varsa ne zaman girip ne zaman dönüş aldığını paylaşırsa çok seviniriz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.