Pozisyon veya İlan Adı
Thy hizmet sektörü deneyimli ilanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar merhaba,
2 Aralıkta kurul mülakatına girmiştim.
30 Aralıkta en yakın zamanda döneceğiz babında mail attılar. Bugün 12 Ocak, hala ne olumlu ne de olumsuz yanıt aldım. Sizce süreç nasıl ilerler. Olumlu ya da olumsuz dönerler herhalde değil mi?
Aynı durumdayız bende 26 kasımdan beri bekliyorum forumda gördüğüm kadarılyla henüz olumlu bir mail giden yok benim haftamdan beri ön sağlık mailini alan görmedim forumda

Çok enteresan. Gerçi mail atmamazlık yapılmaz sanırım ama çok uzadı sanki süreç
Eğer kariyer sitesinde duyurulara baktıysanız yarın sürecin resmi olarak son günü olarak duyuru yapılmış bazı mail atan arkadaşlar değerlendirme sürecine girmiş adayların süreçleri devam etmektedir maili aldı çok yakın zamanda dönerler diye düşünüyorum ben artık çünkü biz haftalardır bekliyoruz

Eğer kariyer sitesinde duyurulara baktıysanız yarın sürecin resmi olarak son günü olarak duyuru yapılmış bazı mail atan arkadaşlar değerlendirme sürecine girmiş adayların süreçleri devam etmektedir maili aldı çok yakın zamanda dönerler diye düşünüyorum ben artık çünkü biz haftalardır bekliyoruz
Tamamdır teşekkür ettim başarılar dilerim

Arkadaşlar merhaba,
2 Aralıkta kurul mülakatına girmiştim.
30 Aralıkta en yakın zamanda döneceğiz babında mail attılar. Bugün 12 Ocak, hala ne olumlu ne de olumsuz yanıt aldım. Sizce süreç nasıl ilerler. Olumlu ya da olumsuz dönerler herhalde değil mi?
Ben kabinde değilim ama 25 Kasımdan beri bekliyorum ben de ve sürekli devam ediyor diye mail geliyor. Genel olarak yeni yıl falan diye mi bu kadar bekliyoruz acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.