Pozisyon veya İlan Adı
Thy hizmet sektörü deneyimli ilanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Waltw1907

Üye
24 Ara 2025
19
8
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba 2 yıl sigortam olmamasına rağmen önce elendim fakat 1 ay sonra felan geri dönüş yapıldı ve yarın sabah mülakatım var başka giden varmı acaba yarın son gün ve benim 2 yıl sigorta girişim yok fakat 5 yıllık tecrübem var sizce nasıl ilerler

Merhaba benimde yarın kurul mülakatım mevcut ama duyurular kısmında ertelendi yazdılar hava koşulları nedeni ile 13 şubat 1 ay nerdeyse

Arkadaşlar merhaba 2 yıl sigortam olmamasına rağmen önce elendim fakat 1 ay sonra felan geri dönüş yapıldı ve yarın sabah mülakatım var başka giden varmı acaba yarın son gün ve benim 2 yıl sigorta girişim yok fakat 5 yıllık tecrübem var sizce nasıl ilerler
O nasıl oluyor 2 yıllık girişiniz yok ama 5 yıllık tecrübeniz var merak ettim de ?

Arkadaşlar merhaba,
2 Aralıkta kurul mülakatına girmiştim.
30 Aralıkta en yakın zamanda döneceğiz babında mail attılar. Bugün 12 Ocak, hala ne olumlu ne de olumsuz yanıt aldım. Sizce süreç nasıl ilerler. Olumlu ya da olumsuz dönerler herhalde değil mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.