Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

pedestrian

Üye
19 Tem 2025
42
8
5
Meslek
Kabin
Merhaba bugün belgelerimi yükledim (6 kasıma kadar süresi var) tahmini olarak ne zaman Envanter Uygulamasına ve ne zaman mülakata çağırılırım?

• Like
Tepkiler: Hlt
Acaba daha önce yüklediğimiz iki evrağı silmemiz gerekiyor muydu yoksa kalsınlar mı? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Yanlış anlaşılma oldu. Video mülakat izni için sisteme yüklediğimiz imzalı belgenin silinmesine gerek olup olmadığını merak etmiştim.
bence silmenize hiç gerek yok, ben silmedim açıkçası çünkü taahhütname belgesinin herhangi bir süresi bulunmuyor. Dolayısıyla, yenisini talep edeceğiniz herhangi bir yer olmadığı için eksik olan belgeleri yüklemeniz yeterli olacaktır.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.