Pozisyon veya İlan Adı
Thy deneyimli Kabin Memuru

crew

Üye
12 May 2025
37
23
5
Arkadaşlar merhaba,

Kurul mülakat daveti almadım henüz,az önce de Kabin Memuru Sağlık Süreç Bilgilendirme Oturumuna davetlisiniz diye bir mail aldım bir tık heyecan yaptım.Sizlere de geldi mi acaba? Süreci pek fazla bilmiyorum.

merhaba süreci devam eden adaylara sanırım bu yönde bir mail gitmıs ,banada geldi ama çokk sasırdım normalde böylesı bır mail bu asamada mı gelırdı bilmiyorum,deneyimli süreci daha önce gerçekleşen arkadaşlarımız varmı ?

Çarşamba günü gerçekleşecek Take-Off Talks'a katılım zorunlu mu acaba? o gün önemli bir işim var eğer zorunlu ise onu erteleyeceğim ama bir zorunluluk bildirilmemiş. Araştırdığımda teknik sorunlardan kaynaklı katılamayanlar olmuş geçmişte. sanırım bir zorunluluk yok.

Çarşamba günü gerçekleşecek Take-Off Talks'a katılım zorunlu mu acaba? o gün önemli bir işim var eğer zorunlu ise onu erteleyeceğim ama bir zorunluluk bildirilmemiş. Araştırdığımda teknik sorunlardan kaynaklı katılamayanlar olmuş geçmişte. sanırım bir zorunluluk yok.
Bu tür webinarlarda katılım gönüllülük esasına dayalıdır. Amaç bilgi vermek olduğu için dileyen girebilir.

• Like
Tepkiler: kamalist
bundan sonraki aşama kurul daveti mi yoksa kişilik envanteri diye bir test mi dolduracağız

Herkese gittiğini düşünüyorum genel bilgilendirme amaçlı bana da mail gelmedi, iki yıl gün olarak tamamlanmadığı için gelmeyecek diye düşünüyorum

daha öncesinde bu maili almış katılım sağlayan arkadaşlar vamı aramızda ? yardımcı olup bilgilerini aktarırlarsa sevinirim

• Like
Tepkiler: aviationesr

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.