Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, -2.50 ve -2.00 derece miyopum. E-nabız kontrolü yaptım ve yaklaşık 2 yıl önce miyop astigmat yazıyor. Sorun olur mu? Lens kullanıyorum yıllardır zaten lens kullandığım için sorun yapmazlar diye düşündüm ama emin değilim
Selamlar, Thy'nin sağlık koşullarında miyop için şöyle diyor "Her bir göz için ayrı ayrı -6 (altı) derecenin üstü olan tüm adayların işe girişi uygun değildir."
Merhaba arkadaşlar, -2.50 ve -2.00 derece miyopum. E-nabız kontrolü yaptım ve yaklaşık 2 yıl önce miyop astigmat yazıyor. Sorun olur mu? Lens kullanıyorum yıllardır zaten lens kullandığım için sorun yapmazlar diye düşündüm ama emin değilim
Bende de 2 derece miyop var göz kontrollerimden birisine astigmat yazmışlar. Ön muayeneye gitmeden önce doldurduğum formda astigmat var mı kısmına evet yazıp açıklama kısmına yanlış girilmiş sadece miyop var yazmıştım. Muayene sırasında soru bile sorulmadı.
Bende de 2 derece miyop var göz kontrollerimden birisine astigmat yazmışlar. Ön muayeneye gitmeden önce doldurduğum formda astigmat var mı kısmına evet yazıp açıklama kısmına yanlış girilmiş sadece miyop var yazmıştım. Muayene sırasında soru bile sorulmadı.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.