Pozisyon veya İlan Adı
Thy kabin memurluğu

Fnur1

Üye
4 Tem 2025
78
23
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar, -2.50 ve -2.00 derece miyopum. E-nabız kontrolü yaptım ve yaklaşık 2 yıl önce miyop astigmat yazıyor. Sorun olur mu? Lens kullanıyorum yıllardır zaten lens kullandığım için sorun yapmazlar diye düşündüm ama emin değilim 🤔

Selamlar, Thy'nin sağlık koşullarında miyop için şöyle diyor "Her bir göz için ayrı ayrı -6 (altı) derecenin üstü olan tüm adayların işe girişi uygun değildir."

• Like
Tepkiler: yesko
Merhaba arkadaşlar, -2.50 ve -2.00 derece miyopum. E-nabız kontrolü yaptım ve yaklaşık 2 yıl önce miyop astigmat yazıyor. Sorun olur mu? Lens kullanıyorum yıllardır zaten lens kullandığım için sorun yapmazlar diye düşündüm ama emin değilim 🤔
Bende de 2 derece miyop var göz kontrollerimden birisine astigmat yazmışlar. Ön muayeneye gitmeden önce doldurduğum formda astigmat var mı kısmına evet yazıp açıklama kısmına yanlış girilmiş sadece miyop var yazmıştım. Muayene sırasında soru bile sorulmadı.

Bende de 2 derece miyop var göz kontrollerimden birisine astigmat yazmışlar. Ön muayeneye gitmeden önce doldurduğum formda astigmat var mı kısmına evet yazıp açıklama kısmına yanlış girilmiş sadece miyop var yazmıştım. Muayene sırasında soru bile sorulmadı.
Benimki de aynı durumda doktor astigmat var dememişti bile şok oldum görünce. Çook teşekkür ederim bilgi için🙏🏻🫶🏻

• Like
Tepkiler: Üye silindi 17069
Astigmat sorun olarak mı görülüyor? Kaç dereceye kadar normal kabul ediliyor peki?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.