Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ves

Üye
19 Kas 2025
3
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba. Thy ön sağlık muayenesi aşamasında e-nabızımda gizli olduğunu bilmediğim bir veri yüzünden elendim. Verilerimi açtırıp gelecek ilanlara tekrar başvuru yapabilir miyim acaba bilginiz var mı? Direkt odaya girdiğimde gizli veri olduğu için süreci sonlandırıyoruz dediler.

• Sad
Tepkiler: gunes
Merhaba. Thy ön sağlık muayenesi aşamasında e-nabızımda gizli olduğunu bilmediğim bir veri yüzünden elendim. Verilerimi açtırıp gelecek ilanlara tekrar başvuru yapabilir miyim acaba bilginiz var mı? Direkt odaya girdiğimde gizli veri olduğu için süreci sonlandırıyoruz dediler.
Merhaba. Evet, gizli verileri açtırıp yeni alım döneminde başvurabilirsiniz. Sağlık süreci bilgilendirme oturumunda böyle söylemişlerdi.

• Like
Tepkiler: gunes
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. O kadar aşamayı geçip de ordan elendiğim için çok üzülmüştüm.🥹

• Like
Tepkiler: melike07
Merhaba. Evet, gizli verileri açtırıp yeni alım döneminde başvurabilirsiniz. Sağlık süreci bilgilendirme oturumunda böyle söylemişlerdi.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. O kadar aşamayı geçip de ordan elendiğim için çok üzülmüştüm.🥹

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.