8 aydır kim bekliyor görmedim başka konuda mıydı bana dedikleri evrak teslimi yaptınız belirleniyor pozisyonlar diyorlarNe diyorlar sizlere aradığınızda biriside 8 aydır bekliyor galiba benimde 2 hafta oldu
8 aydır kim bekliyor görmedim başka konuda mıydı bana dedikleri evrak teslimi yaptınız belirleniyor pozisyonlar diyorlarNe diyorlar sizlere aradığınızda biriside 8 aydır bekliyor galiba benimde 2 hafta oldu
Anladım sizin hangi bölüm8 aydır kim bekliyor görmedim başka konuda mıydı bana dedikleri evrak teslimi yaptınız belirleniyor pozisyonlar diyorlar
Hayırlısı bekleyelim bakalım haberleşiriz tekrardan ara ara bana bilgi gelirse yazarım sizeAşçı yardımcısı
Sizin kiAnladım sizin hangi bölüm
tamamdır teşekkür ederim banada bilgi gelirse yazarım ya da işe girersem ararlarsaHayırlısı bekleyelim bakalım haberleşiriz tekrardan ara ara bana bilgi gelirse yazarım size
aralıkayında demoya girdim 1 günlük demo oluyor ondan sonra sağlık kontrolüne giriyorsun atatürk havalimanında yaptığın iş ise soğuk mutfakta tatlılkarı paketlemek diizmekArkadaşlar selam,üçüncü defa yazıyorum ama kimse görmüyor sanırım
Pastacılık demo süreci ve alım hakkında bilgisi olan var mı?
telefonuna sms geliyor şu şu saatte burada ol diyeArkadaşlar selam,üçüncü defa yazıyorum ama kimse görmüyor sanırım
Pastacılık demo süreci ve alım hakkında bilgisi olan var mı?
Demo da hangi ürünü istiyorlar peki bilginiz var mı?Ben paketleme bölümü için değil ürün hazırlık ve yapımı için başvurdum.Ocak ayında aradılar Demo için tarih vercez dediler ama dönüş olmadıaralıkayında demoya girdim 1 günlük demo oluyor ondan sonra sağlık kontrolüne giriyorsun atatürk havalimanında yaptığın iş ise soğuk mutfakta tatlılkarı paketlemek diizmek
demoda dediklerimi yapıcaksın yüksek ihtimalle ürün istemiyorlarDemo da hangi ürünü istiyorlar peki bilginiz var mı?Ben paketleme bölümü için değil ürün hazırlık ve yapımı için başvurdum.Ocak ayında aradılar Demo için tarih vercez dediler ama dönüş olmadı
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.