Pozisyon veya İlan Adı
Aşçı Yardımcılığı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar selam,üçüncü defa yazıyorum ama kimse görmüyor sanırım 😞
Pastacılık demo süreci ve alım hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar selam,üçüncü defa yazıyorum ama kimse görmüyor sanırım 😞
Pastacılık demo süreci ve alım hakkında bilgisi olan var mı?
aralıkayında demoya girdim 1 günlük demo oluyor ondan sonra sağlık kontrolüne giriyorsun atatürk havalimanında yaptığın iş ise soğuk mutfakta tatlılkarı paketlemek diizmek

aralıkayında demoya girdim 1 günlük demo oluyor ondan sonra sağlık kontrolüne giriyorsun atatürk havalimanında yaptığın iş ise soğuk mutfakta tatlılkarı paketlemek diizmek
Demo da hangi ürünü istiyorlar peki bilginiz var mı?Ben paketleme bölümü için değil ürün hazırlık ve yapımı için başvurdum.Ocak ayında aradılar Demo için tarih vercez dediler ama dönüş olmadı

Demo da hangi ürünü istiyorlar peki bilginiz var mı?Ben paketleme bölümü için değil ürün hazırlık ve yapımı için başvurdum.Ocak ayında aradılar Demo için tarih vercez dediler ama dönüş olmadı
demoda dediklerimi yapıcaksın yüksek ihtimalle ürün istemiyorlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.