slm eylül ayında mülakata kalıp ta olum olumsuz haber veya mail alan varmı acaba

öncesinde aradılarmı yoksa sadece mail geldi
sakıncası yok şartlardan bahsedermisin maaş teklifii nedir

Merhaba ben thy destek çay temizlik Görevlisine is başvurusunda bulundum 1 hafta sonra online test gönderdiler. Online testi doldurdum. Bundan sonra süreç nasıl ilerler
Yaş Daha önce nerelerde çalıştın kaç sene çalıştın kalıcı bir hastalığın var mı nerede oturuyorsun vardiyalı çalışırmısın ne kadar maaş beklentin var biz size olumlu olumsuz dönüş yapacağız diyorlar inşallah hakkınızda hayırlısı olur şimdiden

Yaş Daha önce nerelerde çalıştın kaç sene çalıştın kalıcı bir hastalığın var mı nerede oturuyorsun vardiyalı çalışırmısın ne kadar maaş beklentin var biz size olumlu olumsuz dönüş yapacağız diyorlar inşallah hakkınızda hayırlısı olur şimdiden
mülakata tarihiniz nedir dönüş aldınız mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.