Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
9 Ocak 2026
8
0
0
Meslek
Kokpit
Arkadaşlar selam, e-nabızda bazı tanılarım var gitmeden önce deneyimlemiş arkadaşlara sorularım olacaktı.

R68 - GENEL SEMPTOM VE DİĞER BELİRTİLER -Kardiyoloji (2025)
Kontrol amaçlı gittim EKG çekildi ilaç vs yazmadı doktor her şey yolunda dedi.

K52.9 - GASTROENTERİT VE KOLİT, ENFEKTİF OLMAYAN, TANIMLANMAMIŞ - Aile Hekimi (2024)
Aile hekimi rapor almak için gitmiştim, böyle yazmış

N48.4 - ORGANİK KAYNAKLI İMPOTANS- Üroloji (2024)
Kontrol amaçlı gittim şikayetleri söylediğimde hormon testi yapabilmek amacıyla sanırım böyle yazdı.

I87 - VENLERİN DİĞER BOZUKLUKLARI -Üroloji (2017)
Yine kontrol amaçlı gitmiştim, varis korkusuyla gitmiştim test yapıldı problem yok dedi.

ATARAX 25 MG.30 FILM TB. -Cildiye (2018)
Cildiye sivilce için kaşınmamak içindi, ama psikiyatri için de kullanılıyormuş.

Arkadaşlar genel çekincem, tahlillerdeki farklı değerler için bile ek tetkik isteniyormuş o yüzden size de danışmak istiyorum, genel olarak üst solunum yolları için aile hekiminden rapor tanılarım da var ama sorun olacağını düşünmüyorum.

Ayrıca ön sağlık mailini bugün attılar 13.01 için sizce yarın geciktirme için 1 hafta istesem problem olur mu iş sebebiyle alamıyorum çünkü izin.

Merhaba, sizden ek tetkikler istenebilir. Genel anlamda çok sorun yaratacak bir şey gözükmüyor ancak ISEGIRISSAGLIK@THY.COM adresine tanılarınızı mail atarak iş yerinden de görüş alın.

Merhaba, sizden ek tetkikler istenebilir. Genel anlamda çok sorun yaratacak bir şey gözükmüyor ancak ISEGIRISSAGLIK@THY.COM adresine tanılarınızı mail atarak iş yerinden de görüş alın.
Sizce bu tanıları gönderip, sizler için bu tanılar ek tetkik gerektiriyorsa ben Ankaradan bu tetkikleri yaptırıp öyle geleyim mi desem ? Sizce sorun olur mu 1 hafta gecikmeli gelirim.

Merhaba, benzeri şekilde bende de tanılar mevcut. Ön sağlığa gitmeden tüm tanılar için rapor vb. temin etmeye çalışıyorum.

2016 Kasım ve 2017 Şubatta yazılan kırımızı reçeteli ilaçlar mevcut, ikişer adet yazılmış, 1’er adet satın alındı, ama sivilce ilacıyla aynı dönem olduğu için kullanmamıştım.

Yorgunluk olduğu için yönlendirilmiştim fakat dikkat eksikliği tanısı girilmiş ilaçlar için. Doktor ile görüştüm kayıtlarda dikkat testi vs olmadığı ve notlarda böyle bir durum olmadığı için sevhen raporu verecek, iyi niyetle yazabiliyorduk dedi o yıllarda.

Bu durumda bende sormak amaçlı isegirissağlığa mail atmak istedim fakat süreci direkt sonlandırabilirler mi diye çekindim. Hem sizin fikrinizi almak hem de mail atmak problem yaratır mı merak ettim, teşekkürler.

• Like
Tepkiler: melisa123
Merhaba, benzeri şekilde bende de tanılar mevcut. Ön sağlığa gitmeden tüm tanılar için rapor vb. temin etmeye çalışıyorum.

2016 Kasım ve 2017 Şubatta yazılan kırımızı reçeteli ilaçlar mevcut, ikişer adet yazılmış, 1’er adet satın alındı, ama sivilce ilacıyla aynı dönem olduğu için kullanmamıştım.

Yorgunluk olduğu için yönlendirilmiştim fakat dikkat eksikliği tanısı girilmiş ilaçlar için. Doktor ile görüştüm kayıtlarda dikkat testi vs olmadığı ve notlarda böyle bir durum olmadığı için sevhen raporu verecek, iyi niyetle yazabiliyorduk dedi o yıllarda.

Bu durumda bende sormak amaçlı isegirissağlığa mail atmak istedim fakat süreci direkt sonlandırabilirler mi diye çekindim. Hem sizin fikrinizi almak hem de mail atmak problem yaratır mı merak ettim, teşekkür
Bende reçete türleri için hep normal yazıyor e-nabızda, kırmızı bilgisi varsa eğer e nabızda çıkar mı

Bende reçete türleri için hep normal yazıyor e-nabızda, kırmızı bilgisi varsa eğer e nabızda çıkar mı
Bana iki defa reçete yazılmıştı, bir tanesi mevcut reçetelerim kısmında onda da kırmızı ibaresi var, satın alma ibaresi de var. Ondan üç ay önce yazılan reçete kısmında yok, satın alma vs gibi bilgi de yok

Arkadaşlar selam, e-nabızda bazı tanılarım var gitmeden önce deneyimlemiş arkadaşlara sorularım olacaktı.

R68 - GENEL SEMPTOM VE DİĞER BELİRTİLER -Kardiyoloji (2025)
Kontrol amaçlı gittim EKG çekildi ilaç vs yazmadı doktor her şey yolunda dedi.

K52.9 - GASTROENTERİT VE KOLİT, ENFEKTİF OLMAYAN, TANIMLANMAMIŞ - Aile Hekimi (2024)
Aile hekimi rapor almak için gitmiştim, böyle yazmış

N48.4 - ORGANİK KAYNAKLI İMPOTANS- Üroloji (2024)
Kontrol amaçlı gittim şikayetleri söylediğimde hormon testi yapabilmek amacıyla sanırım böyle yazdı.

I87 - VENLERİN DİĞER BOZUKLUKLARI -Üroloji (2017)
Yine kontrol amaçlı gitmiştim, varis korkusuyla gitmiştim test yapıldı problem yok dedi.

ATARAX 25 MG.30 FILM TB. -Cildiye (2018)
Cildiye sivilce için kaşınmamak içindi, ama psikiyatri için de kullanılıyormuş.

Arkadaşlar genel çekincem, tahlillerdeki farklı değerler için bile ek tetkik isteniyormuş o yüzden size de danışmak istiyorum, genel olarak üst solunum yolları için aile hekiminden rapor tanılarım da var ama sorun olacağını düşünmüyorum.

Ayrıca ön sağlık mailini bugün attılar 13.01 için sizce yarın geciktirme için 1 hafta istesem problem olur mu iş sebebiyle alamıyorum çünkü izin.
Merhaba. Kurula gün hangi seanstaydınız?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.