Evet hocam kurul sonucu açıklanması 1 ay sürdü 2 hafta sonra sağlık mailim geldi ama kurul sonucunu beklemek istediğimi söyledim ardından kurul açıklandıktan 3 gün sonra yeni sağlık planlaması yapıldı

Benimle birlikte kurula giren arkadaşlardan 4 kişiye kuruldan 1 hafta sonra olumsuz maili geldi biz 2 kişi bekledik ve 2. Hafta sağlık planlaması yapıldı toplamda 1 ay dolunca ikimize de kurul olumlu sonucu geldi. Diğer arkadaşım ilk planlamada sağlık raporunu alıp kontrole gitti ve onun sağlık sonucu kuruldan önce geldi benim gibi güncel MR tarzı bir beklentiniz yoksa ilk sağlık planlamasına katılın kafanızdan kagısı kalksın kurulunuz da olumlu gelir diye umuyorum

Ayrıca diğer arkadaşın sağlık sonucu olumlu gelmişti kurulu da olumlu gelince şu anda o süreci kesin olumlu sonuçlandırmış oldu filo ataması bekliyor ben ise hala belirsizlik içindeyim o yüzden tavsiyem bu yöndedir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.