Merhaba, yeniden giren adaylar ortalama kaç günde dönüş alıyorsunuz? Bir de eski ilandan çağrılan kişilerden class 1 isteniyormus. O süreç nasıl işliyor?

@rsi hocam yeni MR sonucum geldi sorun yaşar mıyım?
:Kalkaneus plantar yüzeyinde epin kalkanei ile uyumlu kemik spurformasyonuizlendi.Talokrural eklemde effüzyon izlendi.Kesitlere dahil tarsal kemiklerde, tüm metatarslarda ve falankslarda kortikal ve meduller sinyal tabii olarak izlenmiştir.Ayak düzeyinde kas yapıları homojen sinyal özelliği göstermektedir. Tendon yapıları tabiidir. Vasküler patoloji saptanmamıştır.Cilt-cilt altı yağlı doku normal olarak izlenmektedir.Eklem ilişkileritabiidir.

@rsi hocam yeni MR sonucum geldi sorun yaşar mıyım?
:Kalkaneus plantar yüzeyinde epin kalkanei ile uyumlu kemik spurformasyonuizlendi.Talokrural eklemde effüzyon izlendi.Kesitlere dahil tarsal kemiklerde, tüm metatarslarda ve falankslarda kortikal ve meduller sinyal tabii olarak izlenmiştir.Ayak düzeyinde kas yapıları homojen sinyal özelliği göstermektedir. Tendon yapıları tabiidir. Vasküler patoloji saptanmamıştır.Cilt-cilt altı yağlı doku normal olarak izlenmektedir.Eklem ilişkileritabiidir.
Merhaba, ayak bileğinde sıvı birikmesi dışında hiçbir sorun göremedim. Bi sorun yaşamazsınız gibi geliyor bana.

Hocam ilk bulguya topuk dikeni diyorlar o sorun olmaz dimi inşallah? Hiçbir şikayetim yok olsa zaten güncel MR a gitmezdim bende şaşırdım

Hocam ilk bulguya topuk dikeni diyorlar o sorun olmaz dimi inşallah? Hiçbir şikayetim yok olsa zaten güncel MR a gitmezdim bende şaşırdım
Topuk dikeni ya da efüzyon doğrudan işe girişe engel olarak belirtilmiyor. Sadece performans kaybı etkeni olarak değerlendirirlerse olumsuz sonuç çıkabilir. Onu da çok zor görüyorum.

• Like
Tepkiler: uçakçı1

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.