Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot (II. Pilot Aday Adayı)
Merhaba, E-devletten tanıyı görebilirsiniz bu arada, tanı zaten e-nabızda gözükmez psikiyatri muayenelerinde. Tanıda sağlık şartlarında yazılan tanılardan biri varsa yüksek ihtimalle olumsuz olacaktır, epikrizi hastaneden talep edip doktorun ne yazdığını görebilirsiniz. Vaktiniz varken tanıyı sildirmeniz çok iyi olacaktır.
bu konuda yinede üstadlara danışmak iyi olacaktır :

@indigo11

F41.2 KARIŞIK ANKSİYETE VE DEPRESİF BOZUKLUK bu sekilde girilmiş beni bir kerelik psikiyatri geçmişim oldu misol vermişti ama bi kere sizce sunexpresste sorun cıkar mı
pek bir bilgim yok ama sunexpresste class 1 i yeterli buluyor sanırım araştırmakta fayda var. siz bu tanı ile class1 alabiliyor musunuz onu araştır belki sizi o sonuca getirebilir. iyi akşamlar

merhaba sınav dönemimde ben psikiyatriye gitmiştim doktor anksiyete tanısı koymuş ve ilaç yazmış ben bunu daha yeni öğrendim sürece hazırlanırken daha sonra doktoru buldum tekrar gittim sehven yazıldı yazısı aldım tanı ve ilaç silindi ama birisi bana silinse bile thy hekimleri tanının silindiğini görüyor dediler bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.