Öncelikle herkese merhaba. Şuanda mimarlık 4.sınıf öğrencisiyim, okulum inşallah bu sene bitecek ve okulum bittiği gibi askerliği aradan çıkarmayı sonrasında ingilizce çalışmayı planlıyorum. uzun uzun hikayeler anlatmaya gerek yok pilotluğa küçüklüğümden bu zamana kadar hevese ediyorum. Ama lisans eğitiminde 2. sınıfta proje dersimin hocasının getirdiği psikolojik baskı sonucu uyku problemleri yaşamıştım bunun sonucunda, hiç huyum değildir. Kız arkadaşımın isteği üzerine psikoloğa gittim derdimi doktora anlattıktan sonra sınav stresine benzer bir stres olduğunu biraz daha kendimi rahatlatmam gerektiğini konuştuk, bana atarax ilacını yazdı (bu ilaç aslında kaşıntı ilacıymış yan etkisi uykuyu getirmesiymiş) bu ilaç normal reçete ile verilen bir ilaç reçetenin bir rengi yok. e-nabızda bu sürecin tanısına başlıkta belirtiğim gibi Psikiyatrik muayene tanısı yazıyor sadece bu kadar. ve ben bu ilacı sadece bir kez satın aldım. ve ilacı neredeyse bitirmedim çünkü şuan hala içinde 2 tane daha var. bu benim mülakat sürecimi etkiler mi bilmiyorum bunun hakkında sizlere danışayım dedim. ilginiz ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim