Pozisyon veya İlan Adı
THY Cadet Pilot
Arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim, umarım eğitim sürecinizi de sorunsuz tamamlar uçmaya başlarsınız. :)

Ben de 20 Ağustos'ta kurula girdim, iyi de geçtiğini düşünüyorum. Ertesi gün ön değerlendirme maili geldi (geçen girdim, daha otoparktan çıkamadan olumlu geldi). ATPL TV'de ön değerlendirme mailini iyi performans gösteren kişilere gönderdikleri yazıyor, doğruluk payı var mı yoksa herkese gönderiyorlar mı? Çevrenizdekilerin deneyimi nasıl oldu? Benim CRM'den iletişimde kaldığım bir kişi vardı, Ağustos'un başlarında kurula girdikten sonra onu da ön değerlendirmeye çağırdılar ama mülakatı 2-3 gün gibi bir sürede açıklanıp olumsuz gelmişti.

3 Eylül 149. Filo imzası aldığımız duyumlara göre. 20si civarı bizim imzalarımız olsa sanırım ekim başı isg eğitimlerini bitirip başlamış oluruz. Bu benim tahminim tabi belki daha ileriye planlayıp bekletirler hakları saklı.
Merhabalar, tebrikler herkese. Bugün olumlu alanların 150. filo için planlaması yapılırsa Tafa'ya gidiş tarihi ne olur tahmini?

• Like
Tepkiler: anesaa
Arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim, umarım eğitim sürecinizi de sorunsuz tamamlar uçmaya başlarsınız. :)

Ben de 20 Ağustos'ta kurula girdim, iyi de geçtiğini düşünüyorum. Ertesi gün ön değerlendirme maili geldi. ATPL TV'de ön değerlendirme mailini iyi performans gösteren kişilere gönderdikleri yazıyor, doğruluk payı var mı yoksa herkese gönderiyorlar mı? Çevrenizdekilerin deneyimi nasıl oldu? Benim CRM'den iletişimde kaldığım bir kişi vardı, Ağustos'un başlarında kurula girdikten sonra onu da ön değerlendirmeye çağırdılar ama mülakatı 2-3 gün gibi bir sürede açıklanıp olumsuz gelmişti.
Hocam bu konu biraz spekülasyona açık bence. Fakat benim tecrübeme göre beraber kurula girdiğim ve olumsuz yanıt alan arkadaşlara hemen mail gitti. Eğer size sağlık ön değerlendirme maili geldiyse şansınız daha yüksek diyebiliriz sanırım. Tabi ki gene ihtimaller, tahminler… Gönlünüzce olur umarım süreciniz.

• Like
Tepkiler: nekropol
Hocam merhaba, çok tebrik ederim öncelikle darsı başıma, Crm ve kurul için ne önerirsiniz
Hocam merhabalar açıkçası CRM için tek önerim çok keskin olmamak, iletişimde kalmak, kendi doğrunuzu iyi açıklayıp iletişimde kalmak. Gizlilik sözleşmesi gereği detay veremiyorum fakat kendi tecrübelerim bunlar oldu. Bir de unutmadan CRM ile ilgili yaşadığınız olaylardan örnekler mutlaka sorucaklardır hem CRM hem de kurulda.
Ben bir kaynak kullanmadım hazırlanırken. CRM bileşenlerine hakim olmanız yeterli olucaktır. Analiz yapan psikologlar üniversitelerden geliyorlar sizi izlemek için, bu sebeple karakter analizi yapabildiklerini, taklitle gerçeği ayırt edebildiklerini düşünüyorum. Ben bu yüzden bir kaynak kullanmadım, sadece CRM bileşenlerine iyi çalıştım. Orda da bu özellikleri göstermek için çaba sarfettim.
Kurul için de dediğim gibi gene CRM bileşenleri karşınıza çıkacaktır. Aynı zamanda mülakatınıza giren kaptan pilot ingilizce olarak size teknik sorular soracak. Bu sebeple uçağın kontrol yüzeyleri, kokpit içindeki uçuş elemanları ve hatta bernouli prensibi vb konularla ilgili gelebilecek sorulara ingilizce hazırlanmanızı tavsiye ederim.
Bu arada unutmadan, algınız da açık olmalı zira yer yön algısı ile ilgili sorular da sorulabilir teknik konular içinde.
Aklıma gelenler bunlar şimdilik ama sizin bir sorunuz varsa mutluluk duyarım cevaplamaktan.

Hocam merhabalar açıkçası CRM için tek önerim çok keskin olmamak, iletişimde kalmak, kendi doğrunuzu iyi açıklayıp iletişimde kalmak. Gizlilik sözleşmesi gereği detay veremiyorum fakat kendi tecrübelerim bunlar oldu. Bir de unutmadan CRM ile ilgili yaşadığınız olaylardan örnekler mutlaka sorucaklardır hem CRM hem de kurulda.
Ben bir kaynak kullanmadım hazırlanırken. CRM bileşenlerine hakim olmanız yeterli olucaktır. Analiz yapan psikologlar üniversitelerden geliyorlar sizi izlemek için, bu sebeple karakter analizi yapabildiklerini, taklitle gerçeği ayırt edebildiklerini düşünüyorum. Ben bu yüzden bir kaynak kullanmadım, sadece CRM bileşenlerine iyi çalıştım. Orda da bu özellikleri göstermek için çaba sarfettim.
Kurul için de dediğim gibi gene CRM bileşenleri karşınıza çıkacaktır. Aynı zamanda mülakatınıza giren kaptan pilot ingilizce olarak size teknik sorular soracak. Bu sebeple uçağın kontrol yüzeyleri, kokpit içindeki uçuş elemanları ve hatta bernouli prensibi vb konularla ilgili gelebilecek sorulara ingilizce hazırlanmanızı tavsiye ederim.
Bu arada unutmadan, algınız da açık olmalı zira yer yön algısı ile ilgili sorular da sorulabilir teknik konular içinde.
Aklıma gelenler bunlar şimdilik ama sizin bir sorunuz varsa mutluluk duyarım cevaplamaktan.
Hocam çok teşekkür ederim detaylı cevabınız için

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.