Merhabalar. THY uygulamasına benziyor evet hemen hemen aynı. Dediğiniz gibi ayrıca MIC testi var. Zorluk seviyesi fizik ve matematik hariç her testte kolaydan zora doğru gidiyor. Benim tecrübeme göre önemli olan odağı koruyabilmek. Mesela labirent testi için kolaydan zora yapabiliyor olsanız bile 15-20 dk boyunca labirent çözünce odaklanmada problem yaşayabiliyorsunuz. Odağı kaybettiğiniz veya testi bir yerde kaçırdığınızda bir nefes alıp panik yapmadan tekrar yakalamak lazım.
Onun dışında 2 modül sonra 15dk mola şeklinde ilerliyor sınav. Sizin de belirttiğiniz gibi arada fizik matematik olacak şekilde sıra ile ilerliyor, fakat sırasını tam hatırlamıyorum.
Fizik çok zor olmuyor temel lise fiziği diyebilirim sanırım. Matematik biraz daha zorlayıcıydı benim için fakat sayısalcı olmadığımı da belirtmek isterim. Fiziğe merakım vardır o sayede yapabilmiş olabilirim. Soruların ingilizce olduğunu unutmayın, çalışırken de buna göre çalışıp karşınıza çıkan kavramları anlayabilmeniz gerekir. Bazı arkadaşların bu sebeple zorlanıp elendiklerini de duydum ne yazık ki.
Bunlar dışında aklıma gelen bir şey yok fakat sorunuz olursa yanıtlayabilirim hatırladığım kadarıyla. Rahat olun, panik yapmayın, strese hiç gerek yok. Biraz pratikle geçeceğinize eminim, uzun ve zorlu olsa da çok keyifli bir süreç sizi bekliyor.
Sosyal olup yeni insanlarla tanışmaya çalışın süreci paylaşabileceğiniz. Böylece siz de daha çok keyif alırsınız. Sıradaki filoda olma hayali kurabilmek bile çok güzel bir şey. Başarılar dilerim.