Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Eski boyun tanisi icin benden ek tetkik istendi.yeni verdigim raporda az da olsa bulgular var ama bende ne agri ne hareket eksikligi ne de gunluk yasantimi zora sokacak bir sorun var.sadece rapor sonucu vermistim ve suan beklemedeyim.acaba dedigimiz gibi doktordan tekrar bir yazi alsam hareket vs kisitlamasi yoktur diye tekrar versem saglik birimine artisi olur mu?
Sonucunuz geldiğinde bizimle de paylaşır mısınız lütfen

Eski boyun tanisi icin benden ek tetkik istendi.yeni verdigim raporda az da olsa bulgular var ama bende ne agri ne hareket eksikligi ne de gunluk yasantimi zora sokacak bir sorun var.sadece rapor sonucu vermistim ve suan beklemedeyim.acaba dedigimiz gibi doktordan tekrar bir yazi alsam hareket vs kisitlamasi yoktur diye tekrar versem saglik birimine artisi olur mu?
Merhaba süreciniz sonuçlandı mı? Bir de kabin için mi başvurmuştunuz, kokpit mi?

Güncel sağlık koşullarında bel fıtığı ile ilgili bir esneklik getirdi THY. Eğer rutin kontrol ve hareket engelleyen bir durumunuzun olmadığını bir hekim beyan ederse (ek tetkik talep edecektir THY) süreciniz olumlu sonuçlanır. Buna benzer tanısı olup geçen bir çok aday oldu, başarılar dilerim
Hocam merhaba güncel durumlarındaki bulgular hakkında bilginiz var mı acaba kabul alan arkadaşların. Bulging Protrüzyon baskı bulgusu vs gibi şimdiden teşekkür ederim

Hocam merhaba güncel durumlarındaki bulgular hakkında bilginiz var mı acaba kabul alan arkadaşların. Bulging Protrüzyon baskı bulgusu vs gibi şimdiden teşekkür ederim
Bende boyun icin guncel mr da cikti ama elendim kabin icin.doktordan ayrica rapor aldim calismasina engel sorun yoktur va diye.gonderdim ama cevap yok henuz

Bende boyun icin guncel mr da cikti ama elendim kabin icin.doktordan ayrica rapor aldim calismasina engel sorun yoktur va diye.gonderdim ama cevap yok henuz
Hocam geçmiş olsun. Geçmişteki fıtık tanınızın seviyesi neydi ? Güncel mrda çıkanın seviyesi neydi? Benim 2 sene önceki mr sonucumda 2 diske bası vardı ama son mr sonucumda bulginge gerilemiş. Güncel cadet sağlık koşullarında bulging seviyesindeki fıtıkları kabul ediyorlar ama geçmişimde ilerlemiş seviyede olduğu için bilemedim.

Hocam geçmiş olsun. Geçmişteki fıtık tanınızın seviyesi neydi ? Güncel mrda çıkanın seviyesi neydi? Benim 2 sene önceki mr sonucumda 2 diske bası vardı ama son mr sonucumda bulginge gerilemiş. Güncel cadet sağlık koşullarında bulging seviyesindeki fıtıkları kabul ediyorlar ama geçmişimde ilerlemiş seviyede olduğu için bilemedim.
Hocam mr ı nerede çektirdiniz hangi hastanede

Geçmişinizde protrüzyon vs var mıydı peki. Anüler yırtık, protrüzyon, bulging vs
Hocam heralde bir yanlış anlaşılma oldu benim sürecim devam ediyor. Burada birisi paykaşmıştı bulging tanısı varmış ama kabul edilmiş. Benim herhangi sonuçlanan bir durumum yok ben de sonucum nasıl olur onu merak ediyorum 🙂

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam heralde bir yanlış anlaşılma oldu benim sürecim devam ediyor. Burada birisi paykaşmıştı bulging tanısı varmış ama kabul edilmiş. Benim herhangi sonuçlanan bir durumum yok ben de sonucum nasıl olur onu merak ediyorum 🙂
Hocam onu anladım da merak ettiğim şey sizin bel sorununuz gerilemiş ya. İlk başta nasıldı da iyileştiniz diye sormak istedim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.