Pozisyon veya İlan Adı
Thy Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Anladım. Bu aşamada pazartesiyi beklemekten başka seçenek yok o zaman. Aynı gün girip mail alanların olması düşündürtüyor sadece.
Önümüzdeki hafta gelmesi lazım eğer gelmezse o zaman birazcık durum olumsuz gidiyor denebilir ama şu an çok erken bir de girdiğiniz günden tanıdığınız varsa sorabilirsiniz kaç kişiye gelip gelmediğini hesaplarsanız zaten bir sonuca ulaşabilirsiniz

Selamlar, kurul mülakatına girdiğiniz 10 kişilik ekipte 1 kişiye ertesi gün ön sağlık maili geliyorsa kalan 9 kişi elendi diyebilir miyiz ?
Ön sağlığın gelmesi olumlu anlamına gelmiyor evet ama gelmemesi olumsuz mu demektir ? Daha önce benzer durumu yaşayan ve bir süre sonra ön sağlığa çağrılan var mıdır acaba ? (Ben ilk sıradaydım kurulda) Aralık ayında benzer bir durum yaşanmış ama istisna mıdır merak ediyorum
Aynı gün girenlerin çoğuna bir kaç gün sonraya mail gelirken, aynı grubun içindeki bir başka kişiye 14 gün sonra mail geldi. Böyle durumlar da var

• Like
Tepkiler: turkuaz
Aynı gün girenlerin çoğuna bir kaç gün sonraya mail gelirken, aynı grubun içindeki bir başka kişiye 14 gün sonra mail geldi. Böyle

Aynı gün girenlerin çoğuna bir kaç gün sonraya mail gelirken, aynı grubun içindeki bir başka kişiye 14 gün sonra mail geldi. Böyle durumlar da var
ilginçmiş bu. Ben de başka bir grupta 16 gün sonra ön sağlık alanı gördüm. Ama 1 hafta hiç bir mail almayıp sadece olumsuz alan da. Ben aynı grupla girdiğim kişilerle mi kendimi kıyaslamalıyım yoksa hiç bir şekilde bir çıkarım yapmak zor mu?

Ön sağlık için günlük bir sınır oluyor, kendi ön sağlık muayeneme gittiğimde liste olduğunu görmüştüm. Ayrıca bazı insanlara kimisinden sonra ön sağlık gelebiliyor bununla ilgili çok örnek biliyorum.

• Like
Tepkiler: ref ve turkuaz
yüksek ihtimalle doktorun o gün bakacağı kişi sayısına göre belirleniyordur bu liste.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.