Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Thy Sağlık Sonucuna İtiraz
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hocam merhaba bende cadet için hazırlanıyorum ama e nabız morphea tanısı var. Lokalize skloderma diye geçiyor kronik hastalık olarak kabul ediliyormuş. Bende böyle bir kronik sıkıntı yok ve herhangi bir deri veya bağ dokusu sorunumda yok. Thy doktorları bunu göz önünde bulundurup ek tektik ister mi yoksa tanıdan dolayı direk elerler mi.
Benim elenmeme sebep olan hastalik bende yok, enabizda da yazmiyor tanida yok. Her şey olabilir yani göz ardida edilebilir digertürlüde

Benim elenmeme sebep olan hastalik bende yok, enabizda da yazmiyor tanida yok. Her şey olabilir yani göz ardida edilebilir digertürlüde
Clas1 veren bir hastaneye gittim doktor da gir şansını dene dedi. Skloderma engel ve elenme sebebi ama bendeki lokalize ve aktif değil. Hiç bir sağlık sorunum yok. Doktor insiyatifine kalmış dedi. Sistemik kabul edip eleyebilir, lokalize deyip ek tekkikte isteyebilir dedi ama baya motivasyonum düştü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.