Pozisyon veya İlan Adı
CADET PİLOT (2.PİLOT ADAY ADAYI)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
21 Kas 2025
38
13
5
Meslek
Kokpit
Merhabalar, arkadaşlar ben 2025 Mart ayında mide fıtığı (hietal hernia) ameliyatı geçirdim. Laparoskopik (kapalı) hietal hernia tamiri ve ayrıca reflü için de Nissen fundoplikasyonu işlemleri aynı ameliyat süreci içerisinde gerçekleştirildi. Ameliyat sonrası hiçbir ilaç kullanımım veya komplikasyonum, şikayetim olmadı aksine hayat kalitem çok üst seviyede artış gösterdi şu an da bir problemim yok. Bu durumu sağlık koşullarının yayınlandığı pdf'te araştırdım ama emin olamadım. Bu ameliyat işlemi sağlık sürecinde bana sorun yaratır mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, arkadaşlar ben 2025 Mart ayında mide fıtığı (hietal hernia) ameliyatı geçirdim. Laparoskopik (kapalı) hietal hernia tamiri ve ayrıca reflü için de Nissen fundoplikasyonu işlemleri aynı ameliyat süreci içerisinde gerçekleştirildi. Ameliyat sonrası hiçbir ilaç kullanımım veya komplikasyonum, şikayetim olmadı aksine hayat kalitem çok üst seviyede artış gösterdi şu an da bir problemim yok. Bu durumu sağlık koşullarının yayınlandığı pdf'te araştırdım ama emin olamadım. Bu ameliyat işlemi sağlık sürecinde bana sorun yaratır mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba, güncel durumunuzu değerlendirmek için ek tetkik talep edebilir, doğrudan elenme olmaz, başarılar dilerim ve geçmiş olsun :)

• Like
Tepkiler: mrengineerr

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.