Pozisyon veya İlan Adı
Yetiştirilmek üzere 2. Pilot aday adayı

Cadet63850

Üye
11 Eki 2025
2
1
0
Meslek
Kokpit
Merhaba, kurulda reteste girecek adaylar farklı bir kurul’a giriyorlar. Bu kurulda adaylara kolaylık sağlanıyor mu veya daha mı çok zorlanıyorlar konuyla ilgili tecrübesi veya bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

Merhaba, kurulda reteste girecek adaylar farklı bir kurul’a giriyorlar. Bu kurulda adaylara kolaylık sağlanıyor mu veya daha mı çok zorlanıyorlar konuyla ilgili tecrübesi veya bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Benim şahsi tecrübem daha bir hafta önce deyeyimledim; Çok daha rahat geçiyor, beni çok fazla sıkıştırmadılar ve bunun sebebinin genel olarak adayın süreci nasıl algıladığıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Genelde İK’lar neden ilk mülakatın olumsuz olduğu ve bununla alakalı ne yaptığınla ilgileniyorlar. Kaptan yine kaptan şansına bağlı teknik soru yoğunluğu değişebilir. Benim katıldığım gün 4 re-test aday vardı ve mülakatlardan sonra kimisi zorlandığını kimiside çok rahat geçtiğini belirtti o yüzden bence ilk mülakat gününden bugüne neler yaşadığını ve değiştirdiğini anlamlandırmak faydalı olacaktır.

Herkese başarılar dilerim.

• Like
Tepkiler: gunes
Benim şahsi tecrübem daha bir hafta önce deyeyimledim; Çok daha rahat geçiyor, beni çok fazla sıkıştırmadılar ve bunun sebebinin genel olarak adayın süreci nasıl algıladığıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Genelde İK’lar neden ilk mülakatın olumsuz olduğu ve bununla alakalı ne yaptığınla ilgileniyorlar. Kaptan yine kaptan şansına bağlı teknik soru yoğunluğu değişebilir. Benim katıldığım gün 4 re-test aday vardı ve mülakatlardan sonra kimisi zorlandığını kimiside çok rahat geçtiğini belirtti o yüzden bence ilk mülakat gününden bugüne neler yaşadığını ve değiştirdiğini anlamlandırmak faydalı olacaktır.

Herkese başarılar dilerim.
Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Herkese süreçlerinde başarılar dilerim.

• Like
Tepkiler: david

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.