Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 11 Kasım'da CRM olumsuz maili aldım. 3 ay içinde bir sonraki ilana başvurabileceğim söylenmiş fakat cadet ilanı sitede açık değil. Bir sonraki ilan ne zaman açılacak, bilgisi olan var mıdır?
En son açılan ilan ekimin ikinci haftası kapanması gerekirken, yoğunluktan dolayı bir ay kadar erken kapatıldı. Yani bu aralar çok yoğunluk var, mevcuttaki başvuruların çoğunu değerlendirdikten sonra ancak açılabileceğini duymuştum, tahminen ocak sonu ya da şubatta açılacağını düşünüyorum .
Merhaba 11 Kasım'da CRM olumsuz maili aldım. 3 ay içinde bir sonraki ilana başvurabileceğim söylenmiş fakat cadet ilanı sitede açık değil. Bir sonraki ilan ne zaman açılacak, bilgisi olan var mıdır?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.