Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
24 şubatta ingilizce olum maili aldım hala PACE için tarih bekliyorum. Muhtemelen haftaya hafta içi geri dönerler. Buradan hesap edebilirsiniz diye belirtmek istedim iyi forumlar
24 şubatta ingilizce olum maili aldım hala PACE için tarih bekliyorum. Muhtemelen haftaya hafta içi geri dönerler. Buradan hesap edebilirsiniz diye belirtmek istedim iyi forumlar
Çok talep var ben ne olur ne olmaz diye mail atmıştım, sürecimin devam ettiğini yoğunluk olduğunu belirtmişlerdi. Benimle birebir aynı tarihte olumlu mail alıp hala bekleyenler de var.
Çok talep var ben ne olur ne olmaz diye mail atmıştım, sürecimin devam ettiğini yoğunluk olduğunu belirtmişlerdi. Benimle birebir aynı tarihte olumlu mail alıp hala bekleyenler de var.
Merhabalar, ben de 24 martta online ingilizce sınavının olumlu sonuçlandığı hakkında mail aldım ve daha sonra PACE çalışma linki gönderdiler aynı tarihte ama hala bir geri dönüş almadım sınav tarihiyle alakalı. Yakın zamanda mail alan var mı tarihler hakkında ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.