Pozisyon veya İlan Adı
MPL
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
25 Şub 2025
30
1
5
Merhabalar, lafı çok uzatmayacağım. THY Cadet programında tüm süreçleri geçtim fakat sağlıkta elendim. 2016 yılında yazılan selectra en düşük doz ilaç gözüküyor. 4 kez eczaneden satın almışım. Psikiyatrik muayene tanısı olarak gözüküyor. THY doktoru beni eledi. Sunexpress denesem mi diye düşünüyorum. Fikirlerinize açığım.2

Merhabalar, lafı çok uzatmayacağım. THY Cadet programında tüm süreçleri geçtim fakat sağlıkta elendim. 2016 yılında yazılan selectra en düşük doz ilaç gözüküyor. 4 kez eczaneden satın almışım. Psikiyatrik muayene tanısı olarak gözüküyor. THY doktoru beni eledi. Sunexpress denesem mi diye düşünüyorum. Fikirlerinize açığım.2
Geçmiş olsun hocam İzmir/antalya base de tüm programları geçtikten sonra reçete konusunda sunexpressin veya mga, freebird gibi firmaların sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Ön sağlıktan mı elendiniz hocam kurula ne zaman girmiştiniz ek tetkik ve epikriz istemeden doğrudan elememiştir detaylı bakıyorlar çünkü götürmüş müydünüz

Sun express sağlık şartları diye bir dosya var orada yine detaylıca yazıyor her şey bakabilirsiniz

Ön sağlıktan mı elendiniz class 1 verirken mi elendiniz hocam

ön sağlıkta elendim. Epikriz istemedi bile doktor. Çok katı davrandı. Toplam odaya girmem çıkmam 3-4 dk sürdü. Kendimi anlatmama açıklamama bile fırsat vermedi hiç tamamdır odadan çıkabilirsin ik sana haber verecek dedi. Sonra elendiğimi öğrendim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.