Pozisyon veya İlan Adı
Thy cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhaba, pcos vs kabin için sıkıntı diye biliyorum. Kokpit sağlık koşullarında gözükmüyor. Aynı tanılar bende de mevcut fakat son muayenemde herhangi kist vs yoktu, hormonlarım normal gözüküyordu. Bence ek tetkik istenecektir, sonuçlar temiz ise sorun çıkmayacaktır diye umuyorum.
Peki sizce kesin ek tetkik isterler mi ben 6 sene önce gitmiştim o zaman Pcos veya hormonlarımda bi sorun yoktu şu an bi şikayetim yok ama çok net belirti veren şeyler olmadığı için şüpheliyim beklemediğim anda bir şeyde çıkabilir 6 sene geçmiş olmasına rağmen.

Peki sizce kesin ek tetkik isterler mi ben 6 sene önce gitmiştim o zaman Pcos veya hormonlarımda bi sorun yoktu şu an bi şikayetim yok ama çok net belirti veren şeyler olmadığı için şüpheliyim beklemediğim anda bir şeyde çıkabilir 6 sene geçmiş olmasına rağmen.
Tekrar gidip şüpheli bi tanı da koydurmak istemiyorum açıkçası

Tekrar gidip şüpheli bi tanı da koydurmak istemiyorum açıkçası
yani bi kadın doğum doktoruna durumu açıklayıp, genel muayene tanısı ile baktırabilirsiniz diye düşünüyorum kist vs durumlarınıza. fakat thy hekimi hormon testi vs isteyebilir orda sonuca göre nasıl bir karar alınır bilemiyorum ama üstte arkadasın dedigi gibi havacılık hekimi daha iyi bilecektir.

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.