Pozisyon veya İlan Adı
Thy cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Johnwick

Üye
13 Ara 2025
82
8
5
Meslek
Kokpit
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhaba thy cadet için yazıyorum geçmişte 2020 yılında konulan düzensiz menstrüyasyon, tanımlanmamış tanısı girilmiş ama reçeteler kısmına baktığımda da tarlusal adı verilen ilaç girilmiş ilacı alıp almadığımı hatırlamıyorum ama alınan ilaçlar kısmında adı geçmiyor (başka bir tanı yüzünden aldığım farklı bir ilaç da alınan da gözükmüyor bu yüzden emin değilim alıp almadığımdan) bu tanı dışında farklı bir tanım yok bu konuyla alakalı hormon bozukluğu veya Pcos gibi. Sizce bu durum ön sağlık muayenesinde sorun yaratır mı ya da ek tetkik istenir mi? @admin @rsi @gunes

Hocam aynı şekilde bana da aynı tanı girildi. Tanımlanmamış yazdığı için bir sorun olmaz dedi tanidigim doktorlar ama havaci olmadiklari için benimde aklımda bir soru olarak kaldı. Diğer havayolu şirketlerinde de bir sıkıntı yaratır mi?

Hocam aynı şekilde bana da aynı tanı girildi. Tanımlanmamış yazdığı için bir sorun olmaz dedi tanidigim doktorlar ama havaci olmadiklari için benimde aklımda bir soru olarak kaldı. Diğer havayolu şirketlerinde de bir sıkıntı yaratır mi?
Bende merak ediyorum tanımlanmamış yazsa da ilaç girilmiş bende çok eski ve bir daha öyle bi tanım olmadı

Benim de aynı şekilde 2022de girilmiş benzer tanı yok. Ilaç olarak tarlusal girilmiş ama satın almamışım. Zaten ilacın satın alınmamış olmasi da etkiliyor sanırim süreci ama henüz o aşamaya gelmedigim için net konuşmayayim. Sistit var yine tanımlanmamis, bunlar her kadın adayın geçmişinde olan şeylerdir diye düşünmek istiyorum ya.

Benim de aynı şekilde 2022de girilmiş benzer tanı yok. Ilaç olarak tarlusal girilmiş ama satın almamışım. Zaten ilacın satın alınmamış olmasi da etkiliyor sanırim süreci ama henüz o aşamaya gelmedigim için net konuşmayayim. Sistit var yine tanımlanmamis, bunlar her kadın adayın geçmişinde olan şeylerdir diye düşünmek istiyorum ya.
Evet umarım sorun olmaz bu kadar saçma bi tanıdan dolayı

Bi de satın alıp almadığınızı nasıl görüyorsunuz reçeteler kısmında ilaç yazıyo altında alınan ilaçlar kısmında gözükmüyor bu doğru mu acaba benim çoğu ziyaretimde doğru ama farklı bi tanıda aldığım ilacı hatırlıyorum ama alınan ilaçlar kısmında gözükmüyor. 6 sene öncesini de cidden hatırlamıyorum aldım mı almadım mı emin değilim o yüzden

Evet reçeteler kısmında altta alınan ilaçlara baktım, orası doğru diye biliyorum. Daha önceden tanı sildirdiğim için sgkdan ilaç listemi almıştım 2007den beri kullandığım ilaçları içeren bir liste de elimde mevcut orada da yazmıyor. Siz de cok emin değilseniz ilaç listesi alabilirsiniz.

Evet reçeteler kısmında altta alınan ilaçlara baktım, orası doğru diye biliyorum. Daha önceden tanı sildirdiğim için sgkdan ilaç listemi almıştım 2007den beri kullandığım ilaçları içeren bir liste de elimde mevcut orada da yazmıyor. Siz de cok emin değilseniz ilaç listesi alabilirsiniz.
Tamamdır çık teşekkür ederim tavsiyeniz için 🌸🙏🏻

• Like
Tepkiler: sky24
Merhaba, pcos vs kabin için sıkıntı diye biliyorum. Kokpit sağlık koşullarında gözükmüyor. Aynı tanılar bende de mevcut fakat son muayenemde herhangi kist vs yoktu, hormonlarım normal gözüküyordu. Bence ek tetkik istenecektir, sonuçlar temiz ise sorun çıkmayacaktır diye umuyorum.

Havacilik merkezine sor normal bi doktora sorma icin rahat etsin yani

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.