Pozisyon veya İlan Adı
Thy kabin memurluğu
Ben de "katılar" kelimesinden korktum açıkcası. Mesela 1.59 buçuk boy yukarı yuvarlanıp 1.60 yazılmaz mı ? O kadar mı katılar ?😊

Ben de "katılar" kelimesinden korktum açıkcası. Mesela 1.59 buçuk boy yukarı yuvarlanıp 1.60 yazılmaz mı ? O kadar mı katılar ?😊
yani sizi üzmek istemem ama bende burada eksik ölçüyorlar denildiğinde inanmamıştım ama gerçekten 2cm eksik çıktım ama bu sizi engellemesin herkesin deneyimi kendine özel belki size daha anlayışlı insanlar denk gelir o nedenle nolursa olsun katılın ve deneyimleyin ayrıca şuan sun expressde açtı ve onun boy sınırı 155.Boyla alakalı elenen kişiye açtığımız ilanları dikkatli inceleyin şartlarımız her ilanda değişiyor uygun olana başvurursunuz dedi görevli.

"Boy kiloda yara izinde katılar." demişsiniz ancak öncesinde ."Eğer farkedilmiyorsa söylemeyin bile çünkü o zaman daha çok inceliyorlar" demişsiniz.
Biraz daha detay verebilir misiniz uzaktan görünmeyen, anlaşılmayan cinsten hafif izler bulunmakta. Dediğiniz gibi uzağınızda durup etrafınızda kollar açık vs dönmenizi mi istiyorlar, dövme / yara izi için yakından kontrol etmekteler midir?
yara izleriniz küçükse kesinlikle takılmıyorlar dediğim gibi iki adım önümde durdu etrafında dön dedi o şekilde inceledi ama içeri girer girmez yara izi olan var mı dedi bende yeni oluşmuş kazadan kaynaklı yara olduğu için ben var dedim ve şuan biliyorum ki var demesem ve azıcık fondotenle kapatıp gitsem elenmeyebilirdim çünkü aşırı detaylı incelemedi ben var dediğim için dikkatlice yakından baktı yoksa diğer koluma bacaklarıma yakından bakmadı bile

yani sizi üzmek istemem ama bende burada eksik ölçüyorlar denildiğinde inanmamıştım ama gerçekten 2cm eksik çıktım ama bu sizi engellemesin herkesin deneyimi kendine özel belki size daha anlayışlı insanlar denk gelir o nedenle nolursa olsun katılın ve deneyimleyin ayrıca şuan sun expressde açtı ve onun boy sınırı 155.Boyla alakalı elenen kişiye açtığımız ilanları dikkatli inceleyin şartlarımız her ilanda değişiyor uygun olana başvurursunuz dedi görevli.
Bir hanımefendi ben normalde 1.63 tüm orda 1.65 ölçtüler demişti forumda. Hayırlısı bakalım. Teşekkürler 😊

• Like
Tepkiler: Violet035

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.