Pozisyon veya İlan Adı
Yetiştireilmek Üzere Uçak Bakım Teknsiyeni Alımı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
9 Nis 2026
10
0
0
Meslek
Teknik
Arkadaşlar merhaba başlıkta gördüğünüz ilana başvurdum ve hala herhangi bir dönüş alamadım, aranızda bu ilana başvurup mail alan veya iletişime geçilen arkadaşlar bu konuya yazıp bizleri bilgilendirirlerse mutlu oluruz.

hayır şartları karşılamadığım için bana gelmeyecekmiş, meslek lisesi mezunuyum mühendisim ama 2003 doğumlu olduğum için başvurum onaylanmadı dün mail geldi
Yaştan ötürü de olabilir mi acaba çünkü özellikle liseden yeni mezun olan adaylar için olduğunu düşünüyorum kardeşim 17 yaşında ve havacılık lisesinden mezun ama bu değil ki pes etmeniz anlamına gelmez başka seçeneklerde mevcuttur illa ki bol şans diliyorum sizlere

Yaştan ötürü de olabilir mi acaba çünkü özellikle liseden yeni mezun olan adaylar için olduğunu düşünüyorum kardeşim 17 yaşında ve havacılık lisesinden mezun ama bu değil ki pes etmeniz anlamına gelmez başka seçeneklerde mevcuttur illa ki bol şans diliyorum sizlere
evet yaştan dolayı olmadı zaten 2005 ve sonra doğumlular için bir programmış, ama üzüldüm tabii ki güzel bir fırsattı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.