Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Byerzz

Üye
11 Ara 2025
15
2
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar tabiri caizse yaprak kımıldamıyor derler ya aynı öyle durumun içerisindeyim hiçbir bilgiye erişemiyorum ne zaman alımlar açılır bu konuda bilgisi olan birisi varmı yada bu konuda bir fikri olan var mı?Çünkü bazen insan umut arıyor tek seçeneğim kabin memurluğu gibi bir durum var bende özellikle THY.Gelin bu başlık altında dertleşelim insanın bazen konuşmaya ihtiyacı oluyor.

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar tabiri caizse yaprak kımıldamıyor derler ya aynı öyle durumun içerisindeyim hiçbir bilgiye erişemiyorum ne zaman alımlar açılır bu konuda bilgisi olan birisi varmı yada bu konuda bir fikri olan var mı?Çünkü bazen insan umut arıyor tek seçeneğim kabin memurluğu gibi bir durum var bende özellikle THY.Gelin bu başlık altında dertleşelim insanın bazen konuşmaya ihtiyacı oluyor.
😭Hiçbir haber yok gerçekten inanılmaz moralim bozuk keşke biraz önümüzü görebilsek ne diceğimi bilemiyorum

Daha havuzda bekleyenler var onlar en iyi ihtimalle sonbaharda çağrılırsa yeni ilanda 2027 şubatta diye ümit ediyorum yönetim kurulu başkanıda 2027 yılı için 10 uçak teslim alınacağı diye açıklama yapmış sadece ihtimal olarak

Daha havuzda bekleyenler var onlar en iyi ihtimalle sonbaharda çağrılırsa yeni ilanda 2027 şubatta diye ümit ediyorum yönetim kurulu başkanıda 2027 yılı için 10 uçak teslim alınacağı diye açıklama yapmış sadece ihtimal olarak
Daha fazla uçak gelicek sanırım bu arada bu Türkiye’de nato zirvesi olacak çok yakında orda hürmüz boğazı ana başlıklardan biriymiş bölge güvenliği vs bu savaş dolayısıyla yakıt fiyatları uçtu her şeyi erteledi thy ama eğer hürmüz açılır ateşkes olursa bence hızlıca büyüme planları kapsamında alımlara devam edeler bekleyip göreceğiz umarım hızlıca çözüme kavuşur bu konular

uçak teslimatları sürekli devam ediyor bir yandan iki şirketin filosundada 500. uçağın üstüne bile 40 civarı uçak geldi açsalar da rahatlasak yeter ya canımızdan bezdik

İran'da ateşkes sağlansa sonbahar gibi gelebilir aslında ama hala anlaşma sağlayamadılar. O gerilim bitmeden alımlar da açılmaz gibi. Umuyorum ki bu yıl ışık hızıyla açılır ve herkes için hayırlısı olur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.