Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaslar thy ve ajetin boy kilo ölcümüne giren var mi?
ajet beni 163 ölcmüstü thy daha eksik ölcer mi? iki sirket arasında fark var mı? gidip boydan elenmek istemiyorum
selam arkadaslar thy ve ajetin boy kilo ölcümüne giren var mi?
ajet beni 163 ölcmüstü thy daha eksik ölcer mi? iki sirket arasında fark var mı? gidip boydan elenmek istemiyorum
Ajet 161 ölçtü beni otomatik makine. Tk manuel ölçmüştü kadının elinde cetvel vardı ve 159.8 den elemişlerdi 3 yıl önce. Halen eski usul mü ilerliyorlar şu an bilmiyorum.
Ajet 161 ölçtü beni otomatik makine. Tk manuel ölçmüştü kadının elinde cetvel vardı ve 159.8 den elemişlerdi 3 yıl önce. Halen eski usul mü ilerliyorlar şu an bilmiyorum.
İyi bari otomatiğe geçmişler. Peki topuğuna bas vs gibi bir uygulama var mıydı ayak parmaklarını havaya kaldır topuğuna bas şeklinde? Çorabı çıkarttırıyorlar mı yine? Ajette karşıya bak denmişti tk'da ölçülürken kadın başını öne eğ falan demişti eksik çıkmıştım ben de saçmaydı.
İyi bari otomatiğe geçmişler. Peki topuğuna bas vs gibi bir uygulama var mıydı ayak parmaklarını havaya kaldır topuğuna bas şeklinde? Çorabı çıkarttırıyorlar mı yine? Ajette karşıya bak denmişti tk'da ölçülürken kadın başını öne eğ falan demişti eksik çıkmıştım ben de saçmaydı.
topuk tam arkaya yaslanıyor çorap çıkarmadık ama tabii şüphelenecekleri bir durum olursa çıkartılır. tam karşıya baktırıp sonra biraz öne eğdirmişlerdi beni
THYde cihaz var. Ayağınız tam basmadan cihaz ölçüm yapmıyor. Yine aynı şekilde ölçüm yaparken vücudunuzda/ayaklarınızda hareket olursa ölçüm yapmıyor. Tam basmanız ve hareketsiz olmanız lazım. Ayrıca beni de normal boyumdan 3cm eksik ölçtü.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.