Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru

a7392

Üye
20 Tem 2025
105
6
5
Meslek
Kabin
Thy tekrardan belgeleri yüklemem için mail gönderdi bi arkadaşımız adli sicil arşiv kaydını adliyeden alınması gerektiğini söylüyor kurula gitmiş olan kişiler adliyeden mi aldınız yoksa e devletten mi yüklediniz ben belgeleri yüklediğimiz sürenin üzerinden 1 ay geçtiği için tekrardan istediklerini düşünüyorum

Thy tekrardan belgeleri yüklemem için mail gönderdi bi arkadaşımız adli sicil arşiv kaydını adliyeden alınması gerektiğini söylüyor kurula gitmiş olan kişiler adliyeden mi aldınız yoksa e devletten mi yüklediniz ben belgeleri yüklediğimiz sürenin üzerinden 1 ay geçtiği için tekrardan istediklerini düşünüyorum
Merhaba bana da aynı şekilde mail geldi e devletten yeniden PDF olarak aldım. Adliyeden alınma olayı yok diye biliyorum.

E devlet üzerinden adli sicilinizi alırken RESMİ KURUM sekmesini seçmeniz yeterlidir.

• Like
Tepkiler: rsi
Merhaba, istenilen tüm belgeleri e-devletten barkodlu şekilde indirmeniz gerekiyor. Adliyeye ya da herhangi bir kuruma gitmenize gerek yok.

• Like
Tepkiler: adam123 ve admin
9 ağustosta tüm belgeleri eksiksiz ve hatasız bir şekilde gönderdim bana da az önce tekrar belgeleri yüklemem için mail geldi ve 7 Eylül son tarih. İK sekreteri aradım, genel de yazılar okunaklı değilse ve yanlış belge yüklenmişse tekrar mail atarlar dedi

9 ağustosta tüm belgeleri eksiksiz ve hatasız bir şekilde gönderdim bana da az önce tekrar belgeleri yüklemem için mail geldi ve 7 Eylül son tarih. İK sekreteri aradım, genel de yazılar okunaklı değilse ve yanlış belge yüklenmişse tekrar mail atarlar dedi
Aynı şekilde bende hatasız yüklemiştim herhangi bi yanlışlık yok ve hersey net

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.