Bence ilan açılır, ancak pek seçici olmadıklarını söylemenin subjektif olduğunu düşünüyorum. Elenen arkadaşıma giden eleme mailinde bile nelere dikkat ederek seçim yaptıklarını yazmışlar. Besleyici geribildirim sunmaya çalışmışlar. Kısaca, biz şu özelliklerde adaylar arıyoruz mülakatta bu özellikleri gösteren adaylara dikkat ediyoruz bir sonraki başvurunuzda bunlara dikkat edin demişler yani

Övmek için demiyorum ancak süreçlerini genellikle titizlikle yönettiklerini düşünüyorum. Elenmenizin yarattığı hayalkırıklığı ve üzgünlük ile bunları söylemiş olacağınızı düşünüyorum. Size verilen geribildirime göre neleri geliştirebileceğinizi düşünerek süreçlerinizi yönetirseniz tüm firmalarda başarılı olacağınızı düşünüyorum. Çünkü tüm firmaların mülakatları farklı şekillerde olsa da aradıkları adayların sahip olması gereken ortak özellikler var. Farklı ölçme ve değerlendirme yöntemleri ile aynı özellikleri arıyorlar. Gelişim odaklı olursanız başaracağınıza inanıyorum. Umarım hayallerinize kavuşursunuz