Pozisyon veya İlan Adı
2 yıl hizmet sektörü deneyimli kabin memuru ilanı
Bendede 1.5 yıl hizöet sektörü var ama geriyr kalan okuldan kalan stajlar ordada hizmet sektörüydü acaba staj günlerini kabul ederler mi sonuçta sigortaya işli

Dün online ingilizce sınavı için mail alacağım ile ilgili bir mail geldi ve bu sınavlara girmiş olan birinden bilgi almak istiyorum deneyimlerini öğrenmek istiyorum.

Merhabalar az önce THY 2 yıl hizmet sektörü deneyimli kabin memuru ilani için sınav daveti aldım.SGK döküm belgemde 2 yıl tecrübem yoktu fakat yine de geri dönüş aldım başka bu durumu yaşayan var mı ? Veya sınava falan girince tekrar kontrol edilecek mi mülakat aşamasında vs bilgilendirebilir misiniz
Bana da mail geldi ama 2 yıl deneyimim var. bildiğim Kadarıyla bu şartı sağlamayanlara mail gelmiyor 🤔

Dün online ingilizce sınavı için mail alacağım ile ilgili bir mail geldi ve bu sınavlara girmiş olan birinden bilgi almak istiyorum deneyimlerini öğrenmek istiyorum.
ben yaklaşık 6 yıl önce floryada thy eğitim merkezinde girmiştim online sınava.Öyle aşırı zorlayıcı sorular yoktu orta düzey ingilizce bilen biri sınavdan geçer yani.

Gercekten ınanılmaz bunca kişi yalandan basvurmus sartları tasımadıgını bıle bıle iş ahlakı ve iş etiği sıfır

Gercekten ınanılmaz bunca kişi yalandan basvurmus sartları tasımadıgını bıle bıle iş ahlakı ve iş etiği sıfır
Bu meslek yıllardır alakasız insanların başvurularını kabul edip onları işe alıyor zaten. Normalde kabin hizmetleri bölümü harici ise başvuru olmaması lazım fakat belli ki bunun için daha erken.
Yeterince mezun verilebildiği taktirde, artık 5 sene sonra mı olur bilemem, sadece buradan mezun insanlar alınmaya başlanacak.Olması gerektiği gibi.

Arkadaşlar biraz önce çarşamba günü için online video mülakat maili geldi bana. Testi geçenlere mi geliyor yoksa herkese mi geliyor bu mail bilgisi olan var mı?

Taahhütname ad soyad imza istemis özgeçmiş yükleyin demiş biz bunu çıkartıp kalemle yazıp mi taratacağız yoksa bilgisayardan doldursak olur mu9

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.