Pozisyon veya İlan Adı
2 yıl hizmet sektörü deneyimli kabin memuru ilanı

Yufoza

Üye
30 Eki 2023
98
16
35
Merhabalar az önce THY 2 yıl hizmet sektörü deneyimli kabin memuru ilani için sınav daveti aldım.SGK döküm belgemde 2 yıl tecrübem yoktu fakat yine de geri dönüş aldım başka bu durumu yaşayan var mı ? Veya sınava falan girince tekrar kontrol edilecek mi mülakat aşamasında vs bilgilendirebilir misiniz

Merhabalar az önce THY 2 yıl hizmet sektörü deneyimli kabin memuru ilani için sınav daveti aldım.SGK döküm belgemde 2 yıl tecrübem yoktu fakat yine de geri dönüş aldım başka bu durumu yaşayan var mı ? Veya sınava falan girince tekrar kontrol edilecek mi mülakat aşamasında vs bilgilendirebilir misiniz
Sürecin ilerleyen aşamalarında, ilan şartlarını taşıyıp taşımadığınız muhakkak tekrardan kontrol edilecek.

• Like
Tepkiler: Yufoza
Banada sınav maili geldi şimdi sms te göndermişler. Cuma mail atacaklar link cumartesi aktif olacakmış. Başvuralı 3 ay falan olmuştu rahat. En sonda adayların uygunlukları süreç boyunca değerlendirilecektir gibi bir cümle var.

20 ay hizmet sektörü deneyimim var bunu da ilana başvururken önyazı kısmında belirtmiştim ondan sonra sgk belgemi yüklememi istemişti ilk başvurumda belirtmemiştim bu ayrıntıyı o yüzden bi dönüş olmamıştı şimdi oldu ilerde bi sorun olur mu? Bence yeterli seviyede 2 yıllık hizmet sektörü deneyimi olan kişi bulamayınca bizlere yönelecekler

20 ay hizmet sektörü deneyimim var bunu da ilana başvururken önyazı kısmında belirtmiştim ondan sonra sgk belgemi yüklememi istemişti ilk başvurumda belirtmemiştim bu ayrıntıyı o yüzden bi dönüş olmamıştı şimdi oldu ilerde bi sorun olur mu? Bence yeterli seviyede 2 yıllık hizmet sektörü deneyimi olan kişi bulamayınca bizlere yönelecekler
Bana bugün online sınav için mail geldi. Benim 2 senelik deneyimim var fakat sigortasız çalıştım tanıdık yerdi, serbest zamanlıydı vb.
Bilmiyorum belki daha sonra elerler bu yüzden fakat bence de daha fazla elemana ulaşmak adına bunu yapıyorlar.

Bana bugün online sınav için mail geldi. Benim 2 senelik deneyimim var fakat sigortasız çalıştım tanıdık yerdi, serbest zamanlıydı vb.
Bilmiyorum belki daha sonra elerler bu yüzden fakat bence de daha fazla elemana ulaşmak adına bunu yapıyorlar.
Bende aynı şekilde 4-5 yıl çalıştım. Sigorta girişim yok ama çalıştım yani. Sigortasız çalıştığım için sıkıntı çıkar mı acaba..

Ben de online İngilizce sinav maili aldım. Sgk Geçmişim lojistik var 1 yıl. 5 ay falan da depo. Hizmet deneyimi hayır işaretledim.

Sürecin ilerleyen aşamalarında, ilan şartlarını taşıyıp taşımadığınız muhakkak tekrardan kontrol edilecek.
Arkadaşlar, ilan şartlarını taşıyıp taşımadığınız muhakkak tekrardan kontrol edilecek. Siz sınavlara girin ancak çok da umutlanmayın. Zaten THY HRBP ekibi bu forumu takip ettiği için ve bu sorununuzu buradan okuyup bildiği için önümüzdeki günlerde bu konuyla alakalı sizlere bilgilendirme yapacaktır. Ha onlar yapmadan KABINISTIHDAM@thy.com mail adresine bir mail atın isterseniz, o da olur. Hem buradaki üyelerimizi de bilgilendirmiş olursunuz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.