Bileğimde iki cm uzunlugunda içi boş minimal bir dövme var. Bu cidden elenmemize sebep olur mu? Aranızda tanıdığı veya kendisi dövmeli olup çalışan var mı? Olur da işe alındıktan sonra fark edilirse işten atılma gibi bir durum olur mu?
Ben direk şahit olduğum şekilde aktarayım fazla yorum duyup aklınız karışmasın boğazında bi arkadaşın dövme vardı o arkadaşa görevlinin dediği dövme de esneklik yaptık ideolojik siyasi bişe olmadığı sürece sıkıntı yapmıyoruz dediBileğimde iki cm uzunlugunda içi boş minimal bir dövme var. Bu cidden elenmemize sebep olur mu? Aranızda tanıdığı veya kendisi dövmeli olup çalışan var mı? Olur da işe alındıktan sonra fark edilirse işten atılma gibi bir durum olur mu?
Anladım çok teşekkür ederim. Ben söylemesem hiç peki sonradan fark edilirse bir şey olur mu o biraz derdim benim. Peki arkadaşınız TGS'de hangi yıl çalışmaya başladıBen direk şahit olduğum şekilde aktarayım fazla yorum duyup aklınız karışmasın boğazında bi arkadaşın dövme vardı o arkadaşa görevlinin dediği dövme de esneklik yaptık ideolojik siyasi bişe olmadığı sürece sıkıntı yapmıyoruz dedi
Daha yeni geçenlerde gittiğimiz mülakatta söylediler TGS ye girip dövme yaptıranlar varmış dövme vücudunun neresinde ben geçen gün sağlık raporu evraklarımı verdim halen daha soyun diyen olmadı yarın sınav var sonra sözlü mülakat var diye biliyorum işe başlamak için ekstra bişe kalmadı şu güne kadar detaylı bakılan bişe görmedim eğer siyasi ideolojik bişe değilse göster ama diyorsan bundan elenirim göstermeme şansın varsa göstermeAnladım çok teşekkür ederim. Ben söylemesem hiç peki sonradan fark edilirse bir şey olur mu o biraz derdim benim. Peki arkadaşınız TGS'de hangi yıl çalışmaya başladı
Sağlık raporu için mesaj geldimi bu sağlık raporundan sonra bi sınav yarın beni çağırdılar şöförlük için bana sağlık raporundan sonra işten çıkın dediler ama bu sınavda Kalanları 2 kez işe almıyorlarmış bilgin varmı bu durumdanBenim de kolumda dövme var ama iki yıldır sildiriyorum ve %90 geçmiş durumda. Bugün kurul mülakatı için gittiğimde ilk toplu mülakatta beyefendi şartları saydı: hastalık geçmişi, mahkeme kaydı gbt ve dövmesi olanlar kalsın konuşalım dedi. dövmem olduğu için kaldım, bakmadan bi sonraki aşamaya geçirdi. tekli mülakatta da yine aynı şartları tek tok sordular. dövmem var dediğimde bakmak istediler ve not aldılar. dürüstçe söylemenizi öneririm. ileride karşınıza çıkarsa (çünkü doktor kontrolü de var) büyük sorun olabilir.
ben yer hizmetleri memuru pozisyonu için başvurdum ve henüz sağlık aşamasına gelemedim. bu yüzden konu hakkında bir bilgi veremeyeceğim.Sağlık raporu için mesaj geldimi bu sağlık raporundan sonra bi sınav yarın beni çağırdılar şöförlük için bana sağlık raporundan sonra işten çıkın dediler ama bu sınavda Kalanları 2 kez işe almıyorlarmış bilgin varmı bu durumdan
Dövme bilekte olduğu için problem. Kışın uzun kol ile görünmüyor ama yazın görünecek maalesef. Sağlık aşamasında ben de incelediklerini düşünmüyorum onu genelde kabin memurluğu için yapıyorlar. Siyasi bir dövme de değil hayvan dövmesiDaha yeni geçenlerde gittiğimiz mülakatta söylediler TGS ye girip dövme yaptıranlar varmış dövme vücudunun neresinde ben geçen gün sağlık raporu evraklarımı verdim halen daha soyun diyen olmadı yarın sınav var sonra sözlü mülakat var diye biliyorum işe başlamak için ekstra bişe kalmadı şu güne kadar detaylı bakılan bişe görmedim eğer siyasi ideolojik bişe değilse göster ama diyorsan bundan elenirim göstermeme şansın varsa gösterme
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.