Peki sormak istediğim şey şu yerinde sınav sadece kurula cagirilacak kişileri belirlemek için mi yapiliyor yoksa alınan puanlar süreci belirlemek için değerlendirme sonunda bir işe yarıyor mu?
Yüksek puan alanlardan aşağıya doğru gidilir.Her mülakata girende işe alınmaz.Onun için diğer kişiler mülakata davet edilir.

• Like
Tepkiler: cag190365 ve gunes
Peki sormak istediğim şey şu yerinde sınav sadece kurula cagirilacak kişileri belirlemek için mi yapiliyor yoksa alınan puanlar süreci belirlemek için değerlendirme sonunda bir işe yarıyor mu?
Hayır öyle şey olurmu aslında yerinde sınavın amacı şudur onlinede bazı kişiler kopya olayına başvurabiliyor.Yerinde sınavda online sınavda bu şekilde başarılı olanlar elenmiş olur.Yerinde sınavdada başarılı olanlar puan sıralamasına göre mülakat daveti alır.

• Like
Tepkiler: cag190365 ve gunes
Hayır öyle şey olurmu aslında yerinde sınavın amacı şudur onlinede bazı kişiler kopya olayına başvurabiliyor.Yerinde sınavda online sınavda bu şekilde başarılı olanlar elenmiş olur.Yerinde sınavdada başarılı olanlar puan sıralamasına göre mülakat daveti alır.
puan sıralamasına göre yapıldığına emin misiniz peki ben 27 sinde ayt için yerinde sınava girmiştim hala bi geri dönüş gelmedi de merak ettim neye göre olduğunu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.