Umutsuzluğa kapılmanızı istemem ama geçtiğimiz günlerde forumda birisi İngilizce için barajın 23-24 olduğunu söylemişti. Ama yine de dönüş gelmeden olumsuzluğa kapılmayın.
inşallah çağırırlar 24 çok yüksek bir oran değil mi ? genel yetenek testinin de bir yüzdesi olduğunu düşünüyorum

inşallah çağırırlar 24 çok yüksek bir oran değil mi ? genel yetenek testinin de bir yüzdesi olduğunu düşünüyorum
Genel yetenekten geçersiniz sanki ama başvurduğunuz ilan için gereken en temel yetkinlik İngilizce olduğu için, İngilizce sınavı için doğru yapmanız gereken soru sayısı olan 24 aslında çok da yüksek bir doğru sayısı değil.

Yerinde sınav olacak mı bu sene?
Evet. Online sınava giren adaylar şu an için yerinde sınav daveti bekliyorlar. Bu arada bu yıl için güncel süreç haritası için aşağıdaki fotoğrafa tıklayabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 1n88rd4.png
    1n88rd4.png
    84.1 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
bir şey soracağım eğitimlere katılırken sağlanan olanakları biliyor musunuz kaç gün sürecek ve eğitim ücreti yatacak mı

Umutsuzluğa kapılmanızı istemem ama geçtiğimiz günlerde forumda birisi İngilizce için barajın 23-24 olduğunu söylemişti. Ama yine de dönüş gelmeden olumsuzluğa kapılmayın. Daha fazla yapmış olabilir veya barajı aşağıda tutmuş olabilirler.
Genel yetenek için bir sınır var mı acaba ? Ben İngilizceden fulle yakın yapmışımdır ama genel yetenekte matematik sorularından sadece 4 5 tane yapabildim . @admin

Genel yetenek için bir sınır var mı acaba ? Ben İngilizceden fulle yakın yapmışımdır ama genel yetenekte matematik sorularından sadece 4 5 tane yapabildim . @admin
Tabii ki genel yetenek için de bir baraj mevcut. Ancak İngilizce barajı eğer 32 soruda 24-25 ise, Genel Yetenek barajı 28 soruda 18-20 falandır. Verdiğim sayılar tahmini bu arada, bilemeyiz.

online sınav sonrası yolcu hizmetleri için 20.01.2025 tarihinde sms ile geri dönüş aldım 24.01.2025 tarihinde yerinde genel yetenek ve ingilizce sınavı için çağırdılar. Sonrasında da mülakat olacak . başka geri dönüş alan oldu mu acaba online sınav sonrası ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.