Nasıl geçti mülakatınız kerim bey
Çok şülür güzel geçti. Sunum sonrası mülakata girdik ondan sonra bir daha mülakata girdik. En sonuncusunda ingilizce konuşurken dilim damağım oruçtan ve yorgunluktan dönmedi artık. Dedim ki kusura bakmayın çok heyecanlıyım onlar da gülümseyerek zaten sorun değil dedi. Bayılıyordum az kalsın yorgunluktan fark etmişlerdir umarım :)

• Like
Tepkiler: Flight34
Çok şülür güzel geçti. Sunum sonrası mülakata girdik ondan sonra bir daha mülakata girdik. En sonuncusunda ingilizce konuşurken dilim damağım oruçtan ve yorgunluktan dönmedi artık. Dedim ki kusura bakmayın çok heyecanlıyım onlar da gülümseyerek zaten sorun değil dedi. Bayılıyordum az kalsın yorgunluktan fark etmişlerdir umarım :)
Hadi hayırlısı olsun diyelim o zaman sordunuz mu süreç devamı için ne kadar sürede haber gelir diye

Sordum en geç 1 ay içinde haber vericez dedi bakalım. Bu arada nasıl geçti diye soran tek kişi sizsiniz Allah razı olsun 😊
Sizdende hocam yani görmüşken sormamak olmaz herkesin hakkında en hayırlısı neyse o nasip olsun inşallah 🤲🏻 eğitim süreci başlaması için bir tarih konuşmadıkar dimi direkt 1 ay içinde dönüş olur dendi

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Sizdende hocam yani görmüşken sormamak olmaz herkesin hakkında en hayırlısı neyse o nasip olsun inşallah 🤲🏻 eğitim süreci başlaması için bir tarih konuşmadıkar dimi direkt 1 ay içinde dönüş olur dendi
Allah razı olsun. Yok herhangi bir eğitim tarihi konuşulmadı ama şöyle bir şey var yaz sezonu havalimanı yoğun olacağı için hepimizi bence yetiştirmeye çalışıcaklar.

Çok kişi var demek ki elemek için 2 mülakat yapmışlar. İngilizce seviyeniz nasıl iyiyse geçersiniz diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

• Like
Tepkiler: Kerim3477

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.