Ya bir şey sorucam şimdi bizim süreç olumlu oldu tamam işyeri hekimi kontrolüyle sağlıktan geçtik falan peki sonrasında olumsuz bir durum olmaz değil mi sadece eğitim tarihi bekliycez ? Yani ona göre istifa edelim bilemiyorum kafam çok karışık 😣😣

Ya bir şey sorucam şimdi bizim süreç olumlu oldu tamam işyeri hekimi kontrolüyle sağlıktan geçtik falan peki sonrasında olumsuz bir durum olmaz değil mi sadece eğitim tarihi bekliycez ? Yani ona göre istifa edelim bilemiyorum kafam çok karışık 😣😣
İlk 6 ay sözleşmeli olduktan sonra kadroya geçme durumu konusunda ikilemde kaldım ben bir tek, çünkü nisan ayında thy kabin memuru ilanı açılacak direkt kadroya alınacak şekilde ve bu durum ikilemde bırakıyor insanı, 6 ay sonra açıkta kalmak istemiyorum açıkçası o yüzden umarım hayırlısı olur hakkımızda

Peki tgs hangi hastaliklari olanlari kabul etmiyor bilginiz var mi?

Bu Akciğer filmini çıkaran var mı arkadaşlar? Çıkarırken nasıl çıkardınız bilgi verebilecek olan var mı? Devlet hastanesinde CD olarak veriyorlarmış çıktısı için kurulun imzalaması gerekiyor dediler, bunu nasıl halledebilirim, kurulluk bir işimiz yok bildiğim kadarıyla
Devlet hastanesi oluyor mu?

Bu Akciğer filmini çıkaran var mı arkadaşlar? Çıkarırken nasıl çıkardınız bilgi verebilecek olan var mı? Devlet hastanesinde CD olarak veriyorlarmış çıktısı için kurulun imzalaması gerekiyor dediler, bunu nasıl halledebilirim, kurulluk bir işimiz yok bildiğim kadarıyla
Önemli olan rapor görüntü değil

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.