Evet İSTANBUL KURUL MÜLAKATI SONUÇLARI ACIKLANIYORArkadaşlar anlamadım olumlu dönüşler de başlamış mı istanbul için
Evet İSTANBUL KURUL MÜLAKATI SONUÇLARI ACIKLANIYORArkadaşlar anlamadım olumlu dönüşler de başlamış mı istanbul için
Kurul sözlü mülakatı sonrası mi aldınızBiraz önce İstanbul için olumsuz dönüş aldım mesaj aracılığıyla. Mülakat çok güzel geçmişti halbuki çok üzüldüm şimdi yeni iş bulmakta çok zor.
Neden böyle dediniz zaten olumsuz aldık görüşlerimizi bildiriyoruzMuhtemelen öncelikle gün içinde olumsuz adaylar için mesaj gelecektir. Olumsuz mesaj gönderimi bittikten sonra da süreci olumlu olan adaylar için önümüzdeki günlerde dönüş yapılacaktır. Özellikle süreci olumsuz sonuçlanan üyelerimiz, lütfen mesajlarınızı göndermeden önce bir kez daha düşünün.
Hepinize iyi forumlar ve başarılar dileriz.![]()
![]()
![]()
Tabii ki bildireceksiniz, haklısınız. Kuruma veya süreçle ilgili küfür veya hakaret içeren bazı mesajlarla karşılaştım. O manada söylüyorum. Hızlı olup sildiğim için görmediniz tabi.Neden böyle dediniz zaten olumsuz aldık görüşlerimizi bildiriyoruz
AnladımTabii ki bildireceksiniz, haklısınız. Kuruma veya süreçle ilgili küfür veya hakaret içeren bazı mesajlarla karşılaştım. O manada söylüyorum. Hızlı olup sildiğim için görmediniz tabi.![]()
Ben henüz mesaj almadım acaba ilk sigortasız olanlara mı dönüş yapıldı olumsuz içinTabii ki bildireceksiniz, haklısınız. Kuruma veya süreçle ilgili küfür veya hakaret içeren bazı mesajlarla karşılaştım. O manada söylüyorum. Hızlı olup sildiğim için görmediniz tabi.![]()
onunla ilgisi yok iki gün önce işten çıkıp olumlu sonuç alanlar da vardı geçen yıldan biliyorumBen henüz mesaj almadım acaba ilk sigortasız olanlara mı dönüş yapıldı olumsuz için
Ben de dönüş almadım ist içinBen henüz mesaj almadım acaba ilk sigortasız olanlara mı dönüş yapıldı olumsuz için
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.