Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
İstasyon Adı
İzmir
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Tuana28

Üye
12 Şub 2026
180
112
5
Meslek
Akademik
Arkadaşlar merhaba. 3 base olarak sanıyorum hepimiz benzer tarihlerde mülakata girdik. YHM için İzmir ve Ankarada olumsuz mesajları aynı anda 2 hafta önce pazartesi 11.30 da gitmiş. Antalyayı bilmiyorum. Bu 3 baseden olumsuz almayıp arama bekleyen arkadaşlar hiç duydunuz mu yakın zamanda arama dönüş alan var mı?

Arkadaşlar merhaba. 3 base olarak sanıyorum hepimiz benzer tarihlerde mülakata girdik. YHM için İzmir ve Ankarada olumsuz mesajları aynı anda 2 hafta önce pazartesi 11.30 da gitmiş. Antalyayı bilmiyorum. Bu 3 baseden olumsuz almayıp arama bekleyen arkadaşlar hiç duydunuz mu yakın zamanda arama dönüş alan var mı?
Antalya grubu olarak hala beklemedeyiz bizde olumsuz mesajlar çoktan gitti. Antalya ramp dönüşler başladı, onlardan sonra yolcu hizmetleri memurluğu için de yavaştan dönüşler başlar artık, bir arkadaşımız mayısta eğitimler başlıyor demişti ki başlamak zorunda artık mayısta antalyada sezon çoktan başlamış oluyor, hızlandırılmış eğitim bile alabiliriz diye düşünüyorum yetişmesi için, bekliyoruz görücez

Antalya grubu olarak hala beklemedeyiz bizde olumsuz mesajlar çoktan gitti. Antalya ramp dönüşler başladı, onlardan sonra yolcu hizmetleri memurluğu için de yavaştan dönüşler başlar artık, bir arkadaşımız mayısta eğitimler başlıyor demişti ki başlamak zorunda artık mayısta antalyada sezon çoktan başlamış oluyor, hızlandırılmış eğitim bile alabiliriz diye düşünüyorum yetişmesi için, bekliyoruz görücez
İzmirde de durum çok benzer ik nisan ortası eğitim başlayacak demişti henüz olumlu dönüş alan yok. Demek ki üç istasyon da aynı durumdayız. Biz de beklemedeyiz.

• Like
Tepkiler: mellv
Merhaba ben Ankara için bekliyorum Ankara için de olumsuz mesajlar iki hafta önce gitti

• Like
Tepkiler: Tuana28

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.