Evet teşekkür ederim sizede başarılar dilerim daha bana henüz davet sms gelmedi ama umarım gelir
Teşekkür ederim. Size online sınav daveti mi, yerinde sınav daveti mi gelmedi? Online sınav daveti gelmediyse öğrenci olabilir misiniz? Umarım size de yakın zamanda gelir.

Yere batsın yhm si tgs si 32 bin maaşmı aklını başınıza alın 32 bin ne iyi değil bu sene iyiki gitmedim allah korusun

@gun Size davet gelmemesi ve verilen sosyal hakkın kötü olması sizin görüşünüz. Antalya'da yaşayan adaylar için gayet iyi bir fırsat. Her başlık altında farklı farklı yorumlarla olumsuz mesajlar yazmayın. Eğer hak ediyorsanız size de davet gelecektir.

• Like
Tepkiler: lale
@gun Size davet gelmemesi ve verilen sosyal hakkın kötü olması sizin görüşünüz. Antalya'da yaşayan adaylar için gayet iyi bir fırsat. Her başlık altında farklı farklı yorumlarla olumsuz mesajlar yazmayın. Eğer hak ediyorsanız size de davet gelecektir.
Havaalınından daha iyi para veren yerler var ben thy deneyeceğim zaten isteyerek gitmedim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.