Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizmetleri memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Buse00

Üye
22 May 2025
18
2
0
Yer hizmetleri alımı için mülakatlar nasıl işliyor ben Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği mezunuyum bana ilk olarak online mülakat oluyor diye söylediler bilgisi olan var mı?

Yer hizmetleri alımı için mülakatlar nasıl işliyor ben Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği mezunuyum bana ilk olarak online mülakat oluyor diye söylediler bilgisi olan var mı?
Merhaba, öncelikle ilan kriterlerine uygun adaylara Genel Yetenek ve Online İngilizce Sınavı atanır. Sonrasında bu sınavları başarıyla tamamlayan adaylar aynı sınavları bir de yerinde yapmak için başvurdukları istasyonun bulunduğu şehre davet edilirler. Yerinde sınavı da başarıyla tamamlayan adaylar, kurul mülakatına davet edilir. Kurul Mülakatını başarıyla tamamlayan adaylara sağlık kontrolü sonrası iş teklifi yapılır.

Şimdiden sürecinizde başarılar dilerim.

Merhaba, öncelikle ilan kriterlerine uygun adaylara Genel Yetenek ve Online İngilizce Sınavı atanır. Sonrasında bu sınavları başarıyla tamamlayan adaylar aynı sınavları bir de yerinde yapmak için başvurdukları istasyonun bulunduğu şehre davet edilirler. Yerinde sınavı da başarıyla tamamlayan adaylar, kurul mülakatına davet edilir. Kurul Mülakatını başarıyla tamamlayan adaylara sağlık kontrolü sonrası iş teklifi yapılır.

Şimdiden sürecinizde başarılar dilerim.
teşekkür ediyorum

Arkadaşlar deneyimli olanlar bilgilendirirse sevinirim online sınavda süreç nasıl ilerliyor. Sınava aynı anda mı giriyor herkes kamera vs oluyor mu?

Arkadaşlar deneyimli olanlar bilgilendirirse sevinirim online sınavda süreç nasıl ilerliyor. Sınava aynı anda mı giriyor herkes kamera vs oluyor mu?
Öncelikle adaylara Online sınav daveti gönderiliyor; Genel Yetenek, İngilizce ve Kişilik Envanter testi içeren. Bu üç testi tamamlamanız için size belirli bir gün veriliyor, örneğin 2-3 gün. Sonrasında bu sınavları başarıyla tamamlayan adaylara, aynı testleri (Kişilik Envanter Testi hariç) bir de yerinde yapmaları adına başvurdukları şehirde olmak üzere yerinde sınav daveti gönderiliyor.

Hem Online Genel Yetenek hem de Online İngliizce Sınavı'nın benzerlerini çözüp pratik yapabileceğiniz bir sınav sistemi üzerinde çalışıyoruz. İçinde dinleme soruları dahil 600+ İngilizce sorusu ve 250+ genel yetenek sınavı mevcut. Belirli bir ücret karşılığında satın alım yapan üyelerimiz, bu yıl TGS'nin hem online hem de yerinde sınavlarına bizim desteğimizle ve bilgimizle hazırlık yapmış olacak. Çok yakında hem buradan hem de sosyal medya hesaplarımızdan duyurmuş olacağız.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.