Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yerinde sınava girdiğim 16 gün olduğu halde mülakat için geri dönüş almazken başka biri dün sınava girip bugün mülakata çağırılıyor olumsuzsa da mesaj gönderseler de ona göre hareket etsek
Yerinde sınava girdiğim 16 gün olduğu halde mülakat için geri dönüş almazken başka biri dün sınava girip bugün mülakata çağırılıyor olumsuzsa da mesaj gönderseler de ona göre hareket etsek
Kardeşim 1 aydır bekliyorum ben de ve benim gibi de bekleyenler var. Olumsuz gelmedi ise umut var demektir. Ayrıca tüm arkadaşların Dikkatine: Yeni Genel Müdür Yardımcısı gelmiş ve kadrolarda değişiklik olacağından dolayı işler yavaş ilerliyormuş. İçerden net bilgi aldım. Ona gçre ayarlanın arkadaşlar. Olumsuz gelmediyse umudumuz çok yüksektir
Merhaba, ocak sonunda yerinde sınava girdiğim için söyleyebilirim ki online sınavla aynı sistem geçerli. Sadece kişilik testi yok o kadar. 2 sınavında soru çeşitleri birbirine benzer şekilde.
Merhaba, ocak sonunda yerinde sınava girdiğim için söyleyebilirim ki online sınavla aynı sistem geçerli. Sadece kişilik testi yok o kadar. 2 sınavında soru çeşitleri birbirine benzer şekilde.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.